mandag 31. januar 2011

Alpha Ship Update 1/30/11

Channeler:
Canneler: Kris-Won
Greetings from Alpha Spaceship!
Kilde: Commander Sohin


Det er Alpha Romskipets besetning og deres sjef som snakker med deg akkurat nå, bare noen få tusen kilometer over Jorda, det fantastiske storslåtte vesenet, Moder Gaia, som på det nåværende tidspunkt er i rolige tider, men full av forventning fordi vi vet uten tvil, at tiden ikke kommer, den er her.

Det er ikke nødvendig lenger å vente år etter år for å utfolde og manifestere den Guddommelige Planen i denne verden, ventingen er over. Derfor, ja, vi er rolige her om bord i vårt Inter-stellare romskip, men samtidig er vi våken og godt forberedt i tilfelle tida for å iverksette tiltak skjer akkurat i dette øyeblikket, som ikke ville være merkelig i det hele tatt.

Det vi ønsker å si med dette er, vi 'up' her fra vår strategiske beliggenhet, skjult for all teknologi fra å finne oss. Vi kan fortelle deg at ingen av oss vet når øyeblikket er der hvor vil vi gå til handling, men vi vet hvordan det skal gjøres og hvilke tiltak som skal følge først og umiddelbart etterpå.

Det øyeblikket vi går til handling kan godt være innenfor de neste månedene eller i løpet av den neste timen. Det nøyaktige og presise tidspunktet for intervensjonen er kun kjent av Skaperen Mor / Far Gud, den evige Feminine og Maskuline energi kalt bare One, hvor all skaping stammer fra, fordelt på en mengde univers og med dimensjonelle nivåer som vibrerer og utvider seg kontinuerlig i en kvasi-evig dans i tilbedelse og lovprising av sin Skaper.

Og alle vesener manifesteres i ulike eksistens-nivåer og knyttet sammen i gledesfylt lovprising av vår kjære skaper og velgjører. Det Bibelen sier i en av sine hellige tekster relatert til menneskeheten; "ikke engang et gress-strå beveger seg uten Guds viten," er en veldig sann forsikring fordi bare han vet med sikkerhet hva som skjer, og hva som har skjedd i hvilken del av hans skaperverk, og hva som vil skje i framtida, noe som er usikkert for oss alle.

Tillat meg å fortelle deg noe om hva vi vet vil skje, i henhold til de planer vi har med alle sivilisasjoner fra det ytre rom som akkurat nå er her og klar til å handle når tida kommer.

Enten at de som er i mørket, som har vevd din skjebne, i alle fall i denne 3d-verdenen - ville prøve en siste manøver drevet av desperasjon, eller de ville gi avkall på sitt ønske om å manipulere deg og overgi seg til det som er innlysende (deres definitive avvikling), eller på den andre siden, Gud avgjør at det er på tide å handle med styrke og fortrenge dem fra deres maktposisjoner og dominans, i alt en av de tre. Vi vil gripe inn å frigjøre deg fra åket som har holdt, og slavebundet deg, i årtusener.

Når deres domene har blitt avviklet, og du er fri igjen, fri til å vite sannheten om hvem du egentlig er, fri til å være i stand til å omfavne naboer, familie, venner og kolleger og uten frykt for å måtte lete etter en jobb, eller frykte slutten av måneden, eller at banken vil ta huset eller bilen, når dette øyeblikket kommer, vil vi avsløre oss åpent for deg, uten å måtte dukke opp sporadisk og raskt over byer, uten å vurdere fordeler og ulemper med våre handlinger for hver gang et større antall mennesker forstår at de ikke er de eneste intelligente vesener i universet.

Det har alltid forbauset oss at intelligente mennesker blant menneskeheten mener å være de eneste beboerne i dette enorme universet, tatt i betraktning den enorme størrelsen, og den lille planeten din, i møte med billioner av himmellegemer som bebor ditt univers. Dine kunstige satellitter som du sender stjerne-bilder av - hvor stort bare det lokale universet er, og selv da, mener mange det er "svært usannsynlig" at det finnes intelligente vesener andre steder i kosmos. Og vi avstår fra å kommentere en så latterlig kommentar fra en av de mest framstående vitenskapsmenn, av respekt for hva vår eksistens vil bety for din sikkerhet.

Denne typen kommentarer er motivert bare av frykt, av frykt for det ukjente, og er ikke et resultat av godt tenkt og dyp refleksjon. Men skjønnheten i nået, øyeblikket vi alle er i akkurat nå, er at spørsmålet om vår eksistens og det faktum at du alltid har vært fulgt, vil opphøre å være hemmelig i det øyeblikket vi manifesterer våre First Contact.

Faktisk, etter at innflytelsen fra visse anonyme makt-sirkler opphører, vil det være tid som ønsket av deg - og av oss! For sløret av illusjon som har bedratt deg skal forsvinne, slik at vi alle kan starte vår felles reise mot spranget dere vil ta i forbindelse med vesener fra brødre-kongedømmene i menneskeheten.

Er du klar for å møte oss etter frigjøringen din? Da blir du ikke distrahert, fordi det store øyeblikket av endring kunne være ... akkurat nå!

Hilsen fra Alpha Spaceship, dens mannskap og Commander Sohin.

Peace and Love

Les originalen her:
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: