torsdag 6. januar 2011

Bevisst evolusjon

Erkeengelen Michael gjennom Celia Fenn
Skifte til ny Tidslinje og manifestering av fred på Jord
Leve et autentisk og sjelfylt liv i ny realitet
De nye Jord energiene: Januar 2011
Lysfrekvenser for 2011


Et kort resyme fra kanaliseringa:

Ved solformørkelsen nettopp, 4. januar, var Jorda på linje med den nye banen og nye frekvensen, det vil sikre at den ankommer i tide i desember 2012 for møte med den Galaktiske Tidsporten og innlemmingen i "ingen tid" eller "uendelig frekvens."

Det skiftet som vi har gått igjennom de siste månedene i 2010 handlet først og fremst om Tid og oppfatningen av tid - i relasjon til livet på Jorda. Overgangen til femdimensjonen, er en overgang til høyere bevissthets-frekvens. Energi på dette nivået, vibrerer på et høyere og mer akselererende tempo enn i tredimensjonen. Men merk; her er det et paradoks som er viktig for opplevelsen av den nye virkeligheten - i femdimensjonen oppleves akselerert frekvensen som tregere, mens den i tredimensjonen opplevdes som raskere.

Jorda har gått inn i femdimensjonal tidslinje. Den tredimensjonale tidslinja får fortsette inn i den femte som en gest til befolkningen på Jorda, så de kan tilpasse seg den nye frekvensen og tidslinja. Begge vil være for hånden fram til sommeren 2012 , da vil den gamle tredimensjonale tidslinja forsvinne, når Jorda går gjennom tidsporten 2012 og inn i "ingen tid / uendelig frekvens" eller sonen av "uendelig bevissthet." På denne tida vil Jordboerne forberede det gigantiske spranget inn i "bevisst evolusjon" i den nye tidsalderen - Lys og Fred.

Siden vi er pionerer i dette skiftet, er det viktig å være oppmerksom på hvordan oppfatningen av tid vil være avgjørende for det personlige skiftet, i det kommende halvannet året.

Vi vil merke når vi er i det gamle paradigmet og på veg inn i en blindgate - og når vi er i ny tids paradigme på veg framover. I den gamle tidslinja oppleves akselerasjonen av frekvensen som om tida forsvinner fort - det skaper stress, jag og angst og for mye å holde styr på.

På den femdimensjonale tidslinja, vil du føle deg som om alt har bremset ned og at det er god tid til å utføre det som er nødvendig. Du vil føle deg rolig og fredelig, og du vil vite at alt er i guddommelig orden i livet ditt. Du vil oppleve en tilstand av overflod og velvære, uavhengig av din økonomiske situasjon. Og du vil oppleve en følelse av at mirakler skjer, når du vandrer inn i eventyret i livet på Jorda.

Nå er det tida for å jorde seg i Ny Tidslinje og også manifestere fred i denne tidslinja. Det følger en enkel anvisning på dette, i denne kanaliseringen.

Jeg anbefaler - les det hele: Starchild Global http://starchildglobal.com/

Ingen kommentarer: