tirsdag 4. januar 2011

Barnevakten reiser seg og går ...

Ashtar kanalisert gjennom Diandra.
www.inwardjourney.com
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel"Vi sitter ikke barnevakt for dere lenger," sier Ashtar, Supreme Commander of the Intergalactic Space Fleet. Nå skal vi på Jorda ha større tiltro til oss sjøl, nå har vi mottatt all den hjelp det er mulig å få. Vi har fått hjelp i årtusener, hva mer er det å vente på. Våre hjelpere trekker seg ut, som soldater trekker seg ut fra krigsområder.

Vi må snart erkjenne at det er vi som har ansvaret for denne planeten nå, og ikke drive med de gamle ego-sysler lenger. Vi er ikke underlagt andre frelsere, vi er vår egen frelser. Dere må aldri føle dere maktesløse, sier Ashtar, og minner om at det er bare én virkelighet - og det er guddommelig, ubetinget kjærlighet.

Ashtar: Vi kommer til å si til dere det samme som vi sa til Diandra 11/11, da hun sa til oss; "Hvordan kan jeg vite at alt dette er sant, Ashtar"? "Diandra, vi elsker dere, men vi har ikke mer tid til å sitte barnevakt for dere. Vi føler vi har gjort vårt beste for å hjelpe dere, nå er det opp til dere."

Les kanaliseringen i sin helhet her: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: