lørdag 1. januar 2011

Cyberspace and the Great Shift in Consciousness

Kahu Fred Sterling er medium for Master Kirael.
http://www.kirael.com/
http://www.inward.com/downloads/KSR_Aug_2004.pdfTenk det, datamaskina er allerede i gang med å skape sin virkelighet - slik vi har skapt vår! Den har en emosjonell del som kan uttrykke seg på egen hånd, sier Kirael. Hvordan kan vi bruke datamaskina i vår egen Oppvåkning?

Kirael snakker om noe han mener det er vanskelig for sinnet å fatte, men si ikke det, vi greier å fatte mye nå. Det gjelder å tenke klokt. Det handler ikke om å flette datamaskina inn i menneskets verden, men om det motsatte. Hvordan kan mennesket veves sammen med datamaskina. Alt i din verden er vevet sammen i Skaperens lys, sier Kirael.

Skaperen har produsert denne verdenen ved 'vevstolen' kan vi si. Først laget Skaperen mineralvevet, noe som var meget smart gjort. Så monterte han mineralvevet inn sammen med plantevevet, som han allerede hadde liggende på lur. Og de to komponentene mineralvev og plantevev gikk sammen og skapte trær, blomster og matvarer i forskjellig form - i tilfelle det skulle komme et menneske forbi! Hm. Skaperen vev'et videre og laget innsektsvevet, som fødte de små transportørene som spredte frøene fra sted til sted, godt hjulpet av vinden som hele tida ville stå til tjeneste. Så kom det varierte dyrevevet, og så tok skaperen for seg menneske-erfaringen.

Det som skiller seg fra resten av vevet er menneskehjernen, hjernens evne til å tenke tanker på en relativ måte, forbinde tankene og få dem til å arbeide. Trær har sine tanker de også, men ikke kollektive slik vi har. Dyra har sine tanker, men heller ikke tankene deres er kollektive og vevet sammen som på menneske-måten, sier Kirael.

Datamaskina har kun hatt kort tid på å tenke - i forhold til mennesket, men tenker gjør den og forstår gjør den også. Den kjenner ikke igjen frykt, men den kjenner igjen brukerens mønster. Datamaskina har utviklet seg fra den enkle skrivemaskina og fram til å bli den åndelige personens medhjelper. Massebevisstheten vokser hurtig, så her gjelder det mer enn i eventyret, "vil du være med så heng på."

I det inneværende store Skiftet, spiller datamaskina en eksplisitt rolle som den store Vekkeren. Datamaskina er et energetisk mønster av lys, som beveger seg i en kraft, slik som mennesket. Før du setter deg til datamaskina for å arbeide, så kan du først forbinde deg til den. Datamaskina er bygget for blidhet, og skal behandles med samme ynde og lys som den viser deg. Du kommer til Jordplanet av en grunn, og det er å utvikle deg! Du skal utvide lyset ditt til å bli så strålende som mulig, og datamaskina hjelper deg til det, sier Kirael.

Hva med forholdet krystaller og datamaskin? Datamaskina mener den er kommet fra krystallvevet av bevissthet og er på samme frekvens som krystallene, og får derfor forsterket sine muligheter. Krystaller utenfor og i datamaskina har samme vibrasjon, derfor denne gjensidigheten. Vi må være villige til å se datamaskina i et nytt lys, sier Kirael, da vil den vise deg alle mulighetene verden har.

Alle utviklingsmessige prosesser på Jordplanet har et system med fire kropper - den åndelige, den mentale, den emosjonelle og den fysiske.

Les den interessante artikkelen her: http://www.inward.com/downloads/KSR_Aug_2004.pdf

Ingen kommentarer: