søndag 30. januar 2011

Send kjærlighet til verden

Montague Keen:
Channeller: Veronica Montague Keen
January 30, 2011


Uroen i verden er et resultat av folkets oppvåkning fra korrupsjon og undertrykking. Når bevisstheten øker, ser dere klarere at verden er et fengsel, med de 'mørke' som fangevoktere. Folket hever seg opp og blir fri.

Velsigne maten dere spiser, og be om at den renses slik at dere kun mottar det gode. Det samme med vannet som har blitt tilsatt alle slags kjemikalier, be om at de forsvinner ut av kroppen. Be også om at chemtrails fjernes før de kommer inn i lungene.

Dette er krig og dere angripes gjennom maten og luften dere puster inn. Forstå at dere blir angrepet på alle plan, og det er opp til dere å respektere den dere er - be om beskyttelse.

Vær interessert i det som er oppløftende, det vil øke bevisstheten. Samles for å dele mat og latter når det er mulig, det er motvekt mot frykten som stadig spres. Frykt er en kontrollmekanisme som brukes intensivt, det hjelper å tenke vennlige tanker og å sende kjærlighet til verden.

Pengevesenet som har slavebundet dere, blir avslørt som det mest korrupte tiltaket mot menneskeheten. Det er bare et djevelsk sinnelag som kan pønske ut en så slu plan. Det vil ikke bli vist noen nåde fra dem som har vært i fangenskap så lenge, de korrupte blir tvunget til å møte ødeleggelsene de har forårsaket.

Det er slett ikke bare mørke, for igjen vil dere møte skjønnheten på Jorda, samt at dere også får møte venner fra andre planeter. Dette er den store planen i aksjon, som hver og en av dere valgte å ta del i. Prøv å se framover, gå gjennom dagene med ære og verdighet intakt. Dette er den største overgangen Jorda noen gang har opplevd.

Les det hele her:
http://lightworkers.org/channeling/123746/montague-keen-january-30-2011

Ingen kommentarer: