torsdag 6. januar 2011

Enden på Historien

Kanalisert av Lee og Kryon

Kryon har hevdet flere ganger at det "står jøder bak" alle slektstrær som noen gang har grodd opp i Midt-Østen og hele området der omkring. Abraham er jødenes Far. Abraham er grunnlegger av islam, ifølge Koranen. Abraham er født i Ur, en del av det moderne Irak. Abrahams sønn Ismael er født i Hebron og er den han er - jøde. Det ligger politiske årsaker bak, at Ismael ikke er anerkjent som jøde. Derfor ble han stamfar til araberne.

Det renner jødisk blod gjennom alle arabere! Så hvorfor all denne splittelsen? Sannheten er blandet med usannhet, og sjøl den dag i dag vil det være en milliard mennesker som vil si at Ismael ikke er jøde. Det skyldes den gamle energien. Den gamle energien ville og skulle splitte. Menneskene ble ikke skapt for å forene i den tida vi nå snakker om - de skulle splitte. Derfor kalles denne energien, den gamle energi. Energien som har skapt så mye hat i millioner av dem som rent faktisk er "rene jøder."

Profeten Muhammed er av Ismaels slekt, som igjen kommer fra Abrahams slekt. Derfor hadde Muhammed jødisk blod i sine årer - det var hans slekt, men ikke nødvendigvis hans kultur. Alle de som lever i Midt-Østen er jøder. Som vi har sagt før, sier Kryon, "som det går jødene, går det Jorden." Der er det virkelig noe som er viktig, og som kommer til å endre seg snart. I våre øyne, sier han, er alle som lever i Midt-Østen "jøder." Muhammed fikk høre fra engelen: "Samle araberne og gi dem Israels Gud." Denne informasjonen ble senere skrevet ned til hans tilhengere. Det dreide seg, i utgangspunktet, om en utrolig kjærlighet til Gud og menneskenes enhet. Profeten Muhammed ville forene, ikke atskille.

Lenge før Muhammed - kom Jesus - Jesus, Jøden. Han ble ansvarlig for det dere kaller kristendom idag. Alle disiplene hans var jøder. Peter startet den første kristne kirken. Det er en enhet her. De 12 lagene i DNA har hebraiske navn, og det er til ære for mestrene og slekten Muhammed, Ismael, Isak, Abraham og Jesus. De er alle en del av det opprinnelige åndelige språket (hebraisk.) Det var andre før der, som Sumerisk, og før der var det Lemurisk. Det var Sanskrit og Tamilsk og mange andre eldre språk. Idag snakker vi om ett språk det relateres til, som har makt og brukes av mestrene og som dreier seg om planetens rene slekt.

Hva gjorde menneskene med de hellige opplysningene fra jødiske mestre? De gikk til krig, fordi mennesker skiller alt. De forbinder ikke - setter ikke sammen. De gikk til krig med hverandre om ideologien, om hvilken profet som var den beste, om hvilken gruppe som ble foretrukket av Gud. Dette er eldgammel historie - tusener av år gammel. Det viser nøyaktig hva den gamle energien dreide seg om. Noen sier dette er "menneskets natur," men det er unøyaktig, det er den gamle menneskelige natur og den er i utvikling. Menneskenaturen er i utvikling og endring. Det er barn som 'våkner' opp idag og sier, "fortell hvorfor jeg skal hate dem, de har ikke gjort noe, det var deres forfedre og de lever ikke nå." Verden går mot enhet og medfølelse.

Les hele denne lærerike kanaliseringen fra Kryon her: www.kryon.com/ channellings

Ingen kommentarer: