søndag 2. januar 2011

Lyset må brenne

Les her: http://www.galacticchannelings.com/english/montague02-01-11.html
Montague Keen


Montague Keen forteller oss at vi konstant blir ført bak lyset av den mørke Cabalen. De bruker alle midler og kontrollerer regjeringer, alle media og ellers alt som lar seg kontrollere. Han ber oss ikke tro at vi er hjelpeløse, for det er vi ikke. Vi er Ånd som har tatt bolig i en kropp akkurat nå, og vi er på Jorda for å beskytte den mot overgrep i denne fasen. Cabalen er mørke, vi er Lys - og - de er få, vi er mange, sier han.

Cabalen sprer desinformasjon hele tida om alt, og de forsøker febrilsk å holde oss i en tilstand av frykt og angst. I England ble det opplyst, vedrørende de såkalte terroristene nylig, til og med i Retten - at de fire tok 7.40-toget fra Luton til London. Sannheten er, at det toget var avlyst både den dagen og den neste, så det ville vært umulig for dem å være i London på den tida da bombene gikk av, sier Keen. Dette er et perfekt eksempel på at folk aksepterer det de blir fortalt - uten spørsmål. Ikke la dere lede som sauer lenger, sier han.

Alle endringer i verden, er en forberedelse til overgangen til Lyset - eller sagt med andre ord, til vi tar i bruk ekspandert bevissthet. Dette vet Cabalen og lar seg provosere enormt - de vet nemlig hva det vil føre til for dem. Derfor deres hysteriske overoppheting. De bruker penger som aldri har eksistert, og de skyr ingen midler. Se for deg pyramiden med oss nederst og Cabalen øverst, men når vi rører på oss - kollapser hele byggverket. Derfor forsøker de å holde oss paralysert av frykt.

Når overgangen er fullført, freden gjenopprettet og harmonien råder, da vil vi sette pris på det arbeidet vi gjør idag, sier Keen, som ønsker alle Oppstigning og Harmoni i 2011 - han er takknemlig for alle sinn som åpnes for Sannheten.

Ingen kommentarer: