mandag 31. januar 2011

SaLuSa fra Sirius

SaLuSa 31-Januar-2011
Channeler: Mike Quinsey


Forandringer kan ikke komme uten bevegelser av energi, som blir til kraftige tankeformer, som når de er på et visst nivå vil påvirke folkets energier med det formål å bli omdannet. Det er som om det plutselig skjer et sammenfall av sinn som tenker likt, med drivkraften til å manifestere det de tenker.

Det er det som skjer i verden nå, og uroen har nådd epidemiske proporsjoner og viser reaksjonen til de som ikke har blitt behandlet i samsvar med deres rettigheter. Noen ganger, beklageligvis, er det ikke før saker når et eksplosivt nivå og resulterer i voldelige demonstrasjoner, at myndighetene ser seg nødt til å anerkjenne folkets vilje.

Hvis ekte demokrati eksisterer uten korrupsjon, kan endringer skje på fredelig vis ved valg. Å bruke brutal makt mot folket vil ikke løse problemene, i beste fall bare utsette dem. Det dere kan se er hvordan de nye energiene arbeider når - de rister opp fundamentet der lyset mangler.

Det er å håpe, at de vestlige landene lar freden senke seg og at nye politiske avtaler avgjøres av folk med riktig energi og ærlighet til å lede folket inn i en ny æra av fred.

Vi har aldri sett gjennom fingrene med vold av noe slag, det gjelder også den barbariske praksisen som er vedtatt som lovlig straff. Vold av en hvilken som helst sort - avler mer vold, mens kjærlighet som ikke på noen måte er stormfull, glir stille inn i alle andre energier og løfter dem til høye nivåer.

Det er svaret på så mange problemer, men noen mennesker synes det er vanskelig å uttrykke sin kjærlighet. Noen ganger er det fordi de har blitt vist lite kjærlighet i den mest formbare alderen. Det kommer også av avvisning og frykten for gjentakelser, men alle sjeler har potensiale til å uttrykke godhet. Når bevisstheten vokser blir det en helt naturlig del av livet og er lett å bruke til daglig.

Ekte kjærlighet ber ikke om gjengjeld, men blir som regel godt mottatt - likt tiltrekker likt. Det er svaret på hvorfor du gir folk gode følelser, uten å tråkke på deres frie vilje. I den tida vi har nå, er det en enormt stor og vidunderlig tankeform som beveger seg rundt Jorda. Den representerer Universell Kjærlighet som krever fred og godvilje, for å avslutte de 'mørke' Ene sine herjinger. Denne energien er så rabiat at den ikke kan fornektes lenger.

Så du ser, Kjære Ene, at når du sender ut kjærlighet og lys er det ikke bortkastet eller ineffektivt, men det vokser i styrke inntil det ønskede resultatet er der. På denne måten blir det du sender ut sendt tidoblet tilbake, etter som det tiltrekker seg mer energi fra energien utenfor Jorda. Hver av dere som gjør dette er med på å bygge den nye Jorda som allerede er formet, sjøl om dere ikke er klar over det.

Ut av asken stiger Phoenix med alle løfter om en Gyllen Tidsalder, og vi er her for å vise vei og å hjelpe dere fram til suksess. Hvorfor skulle vi ellers være med dere i så stort antall med mindre det var et mål som skulle oppnås? Vi har deres interesser i hjerte og forbereder veien, slik at kvantespranget ut av dualitetens syklus kan skje så smertefritt som mulig.

Endringene kan i sin natur være ubehagelig og urovekkende, men vi vil avslutte dem så snart det er mulig. Det er riktig at alt ikke har gått etter vårt syn, men dere skal ikke tape noe. Det er ikke bare den Galaktiske Føderasjonen som har dere som hovedinteresse, sjøl om vi vil spille en større rolle i deres liv ved å komme åpent til dere.

Det er horder av englevesener også tilstede, og dere kan være klar over at de også har vist seg oftere i det siste. Mestere har også kommet nærmere, og noen av dem som St. Germain, vil spille en framtredende rolle i innspurten av Oppstigningen. De dere kjenner kommer tilbake for å guide dere til de nye områdene - det setter punktum for det dere bestemte for evigheter siden, at dere skulle gjøre.

Alltid når du føler tvil og usikkerhet, tenk på hvor mange høyere vesener som er med deg og kall på dem når du trenger hjelp. Den mest fantastiske tida lokker, og hvis du ønsker det vil du være blant dem som løftes opp i slutten av denne syklusen. Lev livet som en som går inn i et nytt bevissthets-nivå, gi slipp på gamle måter som ikke passer med dine ambisjoner. Ikke bekymre deg for andre rundt deg som fortsatt holder taket i lavere vibrasjoner - de ikke greier å gi slipp på.

Det dere ser av grovhet på Jorda, kommer av mangel på respekt for hverandre og er et resultat av en gradvis forvitring av omsorg og kjærlighet for andre. Når dere nå har et ønske om å bringe inn skjønnhet og harmoni - vil de lavere vibrasjonene ristes av. Dere vurderer kontinuerlig hvilken tilnærming og holdning som ses på som normalt og akseptabelt, men når dere blir mer kresne så forkaster dere det som ikke harmonerer med dere.

Resultatet er at vibrasjonene fortløpende stiger, og det kjennes som riktig - det blir en stor del av livet. Du vil se at massemediene som TV og filmer bruker uforholdsmessig mye tid på å dvele rundt kriminalitet og krig - inntil slike energier ikke trengs mer. Det er hvordan de 'mørke' Ene absorberes i de nye vibrasjonene dine uten at det sjokkerer eller gjør deg syk - du kommer ikke til å miste din sans for riktig eller galt.

I lang tid har lærerne enten inkarnert eller ved kanalisering prøvd å finne ut hva som trengs for å heve bevisstheten deres. De har introdusert dere for Universell Kjærlighet og den Sanne hensikten med livet, og advart dere om lavere energier som åler seg opp på dere når dere er uforberedt. Dere har blitt hjulpet til å forstå den sanne natur og potensiale til å bli guder som dere er. De som har tatt hensyn til høyere undervisning, har etter hvert forstått at all kunnskap er i det indre og har startet sin egen reise Home. Veiledning er helt akseptabelt, og hvis dere har anerkjent de intuitive kreftene vil dere sjelden gå dere vill, men om dere så gjorde, ville dere nok raskt finne veien tilbake til Lyset igjen.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og forstår dine problemer. Jeg ber deg ha tillit til egen evne til å ri stormen av og vite at alt vil ende godt - slik du har blitt ledet til å forstå. Måtte dere bli velsignet med ekte forståelse og kunnskap.

Takk SaLuSa
Mike Quinsey


Les originalen her: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: