lørdag 29. januar 2011

Fred!

Feeling at Peace Within Ourselves
29 January 2011
Channeler: white tara
http://lightworkers.org/channeling/123655/feeling-peace-within-ourselvesDette er en hilsen fra White Tara, om erfaringer og endringer i bevisstheten vi går igjennom hver dag. Det kan oppleves ganske forvirrende til tider ikke å vite hva det betyr, så her er en forklaring som sikkert kan dempe forvirringen noe. Det er mange opp- og nedturer i denne prosessen, slik at det ikke er like enkelt alltid å vite hvordan å forholde seg.

Det handler om at vi skal gi slipp på gamle følelser, for å bringe inn ny bevissthet. Mange dårlige minner gir seg til kjenne og må opplyses om at det som skjedde - ikke kan endres. En av de eteriske kroppene som er svært nær den fysiske, er den emosjonelle. Alle blir konfrontert med gamle traumer og skader fra tidligere, noen kan til og med huske fødselen de gikk igjennom.

Den emosjonelle kroppen må renses for alt som er lagret av negative energier, sinne, fortvilelse, sjalusi osv., og nytt lys - ny bevissthet - må fylles på. Dette kan sammenliknes med loftet i et hus hvor minner er lagret, som sjelden får en vårrengjøring. Det handler om energier som er lagret i nivåer i kroppen, og som gir forvirrende 'berg og dalbane'-effekt. De fleste elsker å føle seg på topp alltid, og nyte et bekymringsløst liv.

Mange vidunderlige åndelige opplevelser og oppvåkninger skjer på høyere bevissthets-nivå, men fortsatt må vi ta turen til Jorda for å jorde oss så lenge det er nødvendig med de høyere tilstandene. Alle oppvåknings-fasettene er nøye utformet, ikke bare av det høyere selvet, men også av de opplyste vesener som har valgt å hjelpe oss ved å være her eterisk å følge med.

Det er nøye tillaget det vi går igjennom, det er 'skreddersydd' for hver enkelt sjel. Vær tålmodig med deg sjøl når du våkner om morgenen, til du finner ut at du er på fast grunn. Det er enten mer oppklaring som skal gjøres, eller emosjonell utsortering eller kan hende har du nådd et punkt hvor du trenger å gå 'ned' igjen for mer jording.

Når du er på fast grunn igjen, ikke føl deg nedslått, du har fortsatt et liv å leve, og ved å bringe den nye energetiske tilstanden tilbake til Moder Jord, integrerer hun energiene som en del av sin egen oppstigning. Det er en godt planlagt prosess. Du er aldri alene - du er godt passet på. Du kan gi deg dette som næring hver dag, og minne deg sjøl om at du er inderlig elsket av de åndelige hjelperne rundt deg - alltid.

Les alt her: http://lightworkers.org/channeling/123655/feeling-peace-within-ourselves

Ingen kommentarer: