lørdag 8. januar 2011

Fugl og Fisk atter en gang ...

The Federation of Light through Blossom Goodchild

Les hele kanaliseringen her:
http://lightworkers.org/channeling/122165/federation-light-through-blossom-goodchild-january-7-2011


Blossom snakker med guiden om hva det kommer av at fugl og fisk dør i hopetall, og ingen vet årsaken til det. Det er kanskje ikke så rart at guiden vil gå rundt spørsmålet, og heller velger å snakke om noe som er indirekte relatert til det.

Det er mye informasjon som er kjent av oss, sier guiden, men som ikke bare kan sendes videre. Derfor velger vi, og vi vet det er lurt, å tie om visse fenomener inntil et tidspunkt det er trygt å avsløre det. Hvis vi skulle fortelle deg sannheten som så mange vil ha nå, så vet vi også at den blir kjent for mange som ønsker å tilsløre informasjonen og å slå mynt på den. Vi vil ikke være hemmelighetsfulle for å lure deg eller forvirre deg.

Vi er klar over alt som sies om å være 'stum,' 'lure' deg eller holde deg 'uvitende' - spille tankespill. Vi vet hva som sies om tilkopling og den informasjon vi velger å gi videre. Likevel, nå er det slik vi allerede har sagt. Blossom slår seg til ro med det, for kanskje vet hun innerst inne hva svaret er. Skulle alt kommet fram, ville nok mange blitt sjokkert.

Men hva kan forårsake det? Har det noe med kosmos å gjøre, eller været, eller forgiftning, eller noe profetisk? Våre forskere er også uforstående til dette fenomenet, vi ville bare hatt et vink om sannheten? Guiden - "ikke alle." (Og der står saken.) Det er å risikere for mye om vi sier mer, men alt du blir fortalt om hva årsaken er - det har ikke vår godkjenning.

Sannheten kan være den eneste måten å bli satt fri på. Tida for frihet er ikke inne, men den er heller ikke langt unna. Det blir desto større glede når sannheten slippes, og får kontakt med en indre visshet. Dere er spente på framtida, lurer på om løsninger finnes på det uløselige ... nå. Det er ikke tid. Bruk heller tida til å meditere og vite at alt er bra. Hjertene deres følger kallet, dere vet at når dere slår 'av' deres verden, og 'på' til vår, skjer den på gunstigste måte for alle. Mye kunnskapssøking er kamuflerte eventyr, for å lure ånden til et sted der lyset ikke er så sterkt.

Se på hva som har mest verdi for din sjel. Å få kontakt med Home! Der er hvor sann informasjon er på sitt beste. Her lades batteriene opp. Home er der vi er. Home er ikke et sted. Det er å vite i sjela, at du er kjærlighet. Det kan ikke være et sted. Kjærlighet er over alt. Du er over alt. En kjærlighets-energi. Du, alle dere, og hver del av alle dere, er en energi av kjærlighet. Det er ikke noe annet, noen gang, noen steder ... kjærlighet ... bare kjærlighet.

Føl det inni deg. Vær det i følelsene. Vi sender ut våre tanker om nåde til deg. Vi er så inderlig klar over at din energi på planeten skinner klarere enn noen gang, og den guddommelige planen er i ferd med 'å falle på plass' hvert øyeblikk ... og det er på grunn av deg ... dere alle.

Ingen kommentarer: