lørdag 8. januar 2011

De mange fasettene av det Guddommelige

Cannaler;
William LePer - The Council
The Many Facets of the Divine


William LePer ser gjerne at denne informasjonen fra Rådet setter fart i fantasien om den guddommelige Skaperens natur (og der er jeg helt enig - de gamle forestillingene sitter støpt.) Hvis du tar et dypdykk bak ordene, er det gjerne mulig å få et glimt av det guddommelige, sjøl med vårt sinn som er svært begrenset. Det er et interessant begrep her å legge merke til, nemlig ultimat vibrasjon. Alt i universet vibrerer i en bestemt hastighet både når det gjelder mennesker, dyr og alt annet i naturen, steiner, snøkrystaller osv, - alt er i vibrasjon. Alt har sin unike vibrasjonshastighet, som former det spesielle emnets mønster. Rådet viser til den guddommelige som den ultimate vibrasjonen. Kristus og den Hellige Ånd er fasetter eller aktive krefter av den ultimate vibrasjon.

Er den Hellige Ånd en person som Kristus?

Rådet: Kort kan vi si, ja, men det er for enkelt. Du må forsøke å fatte Gud eller Faderen, men det er så godt som umulig, fordi Faderen er uendelig, allmektig, guddommelig guddom. Hvordan kan mennesket med sine små mentale evner og snev av åndelighet, kunne favne en så overveldende eksistens som Gud? Gud er i seg sjøl, så å si, en Entity (Enhet), men ikke i menneskelig forstand, det går langt ut over det. I denne Enheten er det personligheter eller fasetter. Det er som en diamant, en hel diamant har 52 fasetter. Hver fasett har sin egen gnist av lys, sin egen skinnende overflate, sin egen evne til refleks. Ta all lidenskap og brilliante utstråling fra det indre og send det ut gjennom en liten fasett. Likevel må det 51 andre fasetter til for å fullstendiggjøre diamanten, og gi den dens fulle og hele yteevne og strålende glans, likevel kan hver fasett bruke andre reflekser eller transparente evner av hele diamanten til å vise sin utstråling. Gud Fader den Ultimate er tilnærmet som dette.

De tre guddommelige personlighetene er separate helheter, men likevel En. Den Hellige Ånd er i seg sjøl tredje person Faderen, akkurat som Jesus Kristus er andre person Faderen, og Faderen i seg sjøl er ENHET (entirety.) Og likevel helt atskilte fra de to andre. Vi kan si, Gud Faderen er den overalt omfattende makten eller vibrasjonen eller kreative kraften, hvor Jesus er den fasetten som er den fullstendige samlingen av den mest vitale essensen av Faderen - Kjærlighet. Sønnen, den høyre hånden, er hjertet som er kjærlighet i ultimat vibrasjon av det Ultimate Vesen, og den Hellige Ånd er visdommen og kunnskapen anvendt med kjærlighet for å gi en rettferdig og fullverdig forståelse og vekst til alle. Det er omtrent så enkelt det kan sies, den Hellige Ånd er en enhet som Jesus Kristus, og vi mener ikke en enhet som en enhet tenkt på deg eller noen andre, men vi snakker om en guddommelig Enhet. Er dette forståelig?

Litt.

Rådet: Du kan ikke ha mye mer enn litt forståelse når det kommer til den Ultimate Skaper. Sjøl i vår væren har vi bare en pust mer forståelse av det guddommelige enn du har. Og likevel er vi langt fra der du er. Og vi vil aldri ha den fullstendige forståelsen før vi går igjennom porten og sitter ved hans føtter.

Les originalen her: http://lightworkers.org/channeling/122175/many-facets-divine

Ingen kommentarer: