lørdag 29. januar 2011

Globale endringer til det bedre ...

Are you ready for changes next year?
http://joyandclarity.blogspot.com/2010/10/yearly-forecast.html
Alexandra Mahlimay and Dan Bennack*Pluto i Steinbukken viser at det blir slutt på maktmisbruk, og alt som ikke tjener det felles beste.
*Uranus går inn i Væren, og det forteller at mye nytt kommer til å ta plass.
*Jupiter følger etter og fyller opp med entusiasme.
*Saturn i Vekten fremmer sosial ansvarlighet, rettferdighet, likhet og forpliktelser til rettferdighet.
*Neptun går inn i Fiskene og bringer økt åndelig bevissthet, medfølelse og tilgivelse.

Regjeringer og institusjoner vil fortsette å merke virkningen av Pluto i Steinbukken. Denne ofte hensynsløse utøveren av forvandling er en krevende reformator i bank- kreditt-, penge- og valuta-systemet.

Uranus går inn i Væren, noe som bærer bud om overraskende, fornyende og spenstige løsninger på globale utfordringer. Jupiter følger opp Uranus med mye håpefull optimisme.

Sjøl med den planetariske velsigneren Jupiter, er det også potensiale for aggressive handlinger, krigføring og opprør med denne Vær-aktiveringa av Uranus.

Hva vil motvekten være til denne trusselen? Det sannsynlige vil være det jevne nærværet av Saturn i Vekten.

Saturn bringer visdom til alt som skjer. Fordi det er opphøyet i Vekten har det med rettferdighet, dialog og diplomati å gjøre først og fremst.

Neptun går inn i et 14 års opphold i Fiskene i 2011, noe som borger for menneskehetens største mulighet for varig fred og global, åndelig oppvåkning.

Men ikke forvente øyeblikkelige resultater. Neptun arbeider på mystisk vis. Likevel, med støtte fra asteroiden, Chiron, også i Fiskene, blir det toleranse og healing.


Les her: http://joyandclarity.blogspot.com/2010/10/yearly-forecast.html

Ingen kommentarer: