fredag 14. januar 2011

Ny energi og akutt massedød blant dyr

UD 6: "Verktøy for 2011 og utover"
av ADAMUS, kanalisert gjennom Geoffrey Hoppe

8. januar 2011
www.crimsoncircle.com/no

Nåværende og kommende energier

Det kommer til å bli en masse kaos i 2011. Det kommer til å skje en masse omstrukturering i verden. Dere leser allerede om det i avisene – Cauldre ba meg om å snakke om dette temaet – dere har fugler som faller fra himmelen, fisk som dør i vannet, og dette kommer til å fortsette å skje. Det kommer til å fortsette å skje.

Tobias snakket om det for mange, mange år siden. Han sa at mange arter kom til å forlate Jorda. Det kommer til å bli bekymringer om at det skyldes global oppvarming eller et utenomjordisk komplott eller slike ting. Så det kommer til å bli en masse konspirasjonsteorier når det gjelder dette. Cauldre ba meg om å snakke om det. Hva skjer?

Vel, det er arter som har vært på Jorda i æoner av tid, og som har vært en del av Gaias energi, og som har tjent et formål, holdt en balanse. Tiden deres er omme, de velger å ikke være her, og enda viktigere, de lager rom for nye arter.

Så hva skjer? Det kommer inn energier fra de andre rikene, ikke bare fra det ytre rom, men fra de andre rikene. Dette er bokstavelig talt Ny Energi, ikke som de vibrasjonelle energiene dere tidligere har opplevd. Så det er ikke bare en større mengde av Gammel Energi. Det er helt Nye Energier. De kommer bokstavelig talt inn på lysfrekvenser, men i et spekter dere stort sett ikke nødvendigvis kan se med de fysiske øynene deres. Men jeg har en stund snakket om at dere vil begynne å se lys på himmelen både dag og natt, lys som dukker opp. Dette kommer ikke til å være som lys på utenomjordiske romskip. Det kommer ikke til å være små objekter som beveger seg rundt på himmelen, men de vil lyse opp himmelen. Det har allerede vært noen eksempler på dette, og det er ikke nordlys. Disse ser annerledes ut.

Når disse Nye Energiene kommer inn, så omformer de seg selv for å ri på lysbølgene. Dette skaper et sjokk for mange av disse vesenene, for det forandrer de magnetiske egenskapene i lufta og på Jorda. De magnetiske egenskapene som holder en balanse i det som skjer på Jorda, som holder ting sammen. Så når en av disse energistrålene, eller energibølgene kommer inn, så slår det bokstavelig talt ut de magnetiske kreftene som særlig fugler og fisker er sensitive for, en kan si at de får en masse av veiledningen sin og mye av minnene sine fra disse magnetiske bølgene. Det slår dem ut, skaper et slikt overveldende traume at det dreper dem. Og dette kommer dere til å se mer av.

Og det kommer ikke bare til å gjelde fugler og fisker. Og det kommer forresten ikke til å skje overalt på Jorda samtidig. Dette er stråler som kommer til forskjellige tider, på forskjellige steder. Dere kommer også til å begynne å se dette når det gjelder andre arter, og det kommer til å være de som begynner å si at det er verdens ende, Apokalypse. De kommer til å begynne å skylde på alle mulige slags konspirasjoner, men for dere er det bare å forstå at dette er passende. Det er en del av Ny Energi som kommer inn.

Kommer det til å ramme dere? Kommer det til å slå dere ut? Sannsynligvis ikke, for faktisk, så er det menneskelige magnetiske systemet, og hvordan DNA forholder seg til det magnetiske, ikke like sensitivt som hos dyr. Men, så er deres DNA mye mer kompleks enn det vitenskap og forskere på noen måte vet. DNAet deres er veldig komplekst. Akkurat nå blomstrer det som en blomst, åpner opp for å åpenbare deler av seg selv, deler av kodingen deres som alltid har vært der, men som har vært nedstengt.

Så timingen er på en måte perfekt, for disse Ny Energi bølgene kommer inn, og de kommer egentlig ikke til å påvirke de gamle delene av dere, eller Gammel Energi delene av dere. De kommer faktisk til å stimulere og inspirere de nye delene, eller de utfoldede delene av DNAet deres. Det er da dere kan puste det inn. I stedet for å bekymre dere om fisk og kylling og pingviner og alt annet, det er da dere puster det inn. I stedet for å ta på dere en slags beskyttende kroppsdrakt, eller måtte ha krystaller eller juveler eller nips som noen selger dere for å stå imot eller avverge disse bølgene, så bare puster dere dem inn. Det er deres energi. Dere skapte den. Ny Energi, ikke vibrasjonell, men ekspansiv, den er der for dere.

2011 kommer til å bli et veldig intenst år – vi snakket om det i sesjonen vår forrige uke (2011 – Intenst og Personlig) – veldig intenst, ting kommer fram fra det ordinære i livene deres, trykker på knappene deres. Det kommer til å bli veldig intenst, for dette er ting dere har gått gjennom.

2011, og inn i 2012, kommer til å bli den aller beste tiden for dere, den beste tiden noensinne for å gjøre noe nytt. Vi har snakket om det mange ganger. Det er mer energi tilgjengelig for dere nå for å gjøre det dere vil i livene deres, mer energi som kommer. Det kommer til å slå ut de gamle systemene, men dere har allerede gått gjennom dette. Dere har allerede opplevd det, så nå kan dere puste inn disse potensialene. Det er den beste tiden som noensinne har vært for dere.

Tobias begynte å snakke om dette for mange år siden. Han sa; ”Ikke gjem dere akkurat nå.” Ja, selv om det virker som om alt omstruktureres rundt dere, så er det bare energi. Bare energi. Når noen blir sinte på dere, når noen beskylder dere for noe, når noen forlater dere, så er det bare energi, og alt er passende. Alt er passende.

Det er den beste tiden noensinne for å være kreativ. Det er den beste tiden for å le og nyte livet.

Ingen kommentarer: