mandag 24. januar 2011

SaLuSa fra Sirius hilser dere!

http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel
Mike Quinsey og SaLuSa fra Sirius
Den Galaktiske Føderasjonen


Kortfattet resymé av SaLuSa sin melding idag 24. 01. 2011. Gå inn og les originalen, da det gir et fyldigere bilde.
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel


De mørke har nå fått 'skriften på veggen', sier SaLuSa, de føler at de ikke har kontroll lenger. Nå er det de som er under beleiring, og lenger ikke vet hva som skjer. De ønsker å 'trykke på knappen', men finner den ikke! Å overgi seg ligger liksom ikke til deres natur, men de kan se det som eneste utveg.

En gang var dere alle høye og mektige sjeler, som tok utfordringen og falt gjennom dimensjonene for å lære dualiteten å kjenne. Vissheten om at dere aldri ble glemt, var god å ha med. Nå beviser alt rundt dere, at lyset returnerer til Jorda. Det er tida da deres sanne jeg kommer tilbake til dere. Det var avtalen på forhånd. Ordtaket 'søk og du skal finne' er mer sant enn noensinne. Den som vil, kommer ikke til å mislykkes.

Vi strekker ut vår hjelp til dere, sjøl om det mest foregår fra våre fartøyer som er innhyllet i usynlighet. Vi har blitt beskutt mange ganger, men det er ingen fare - vi har teknologi langt over din fatteevne. Vanligvis nærmer vi oss gjennom diplomati og fredelige tilnærming - det er noe dere må lære dere.

Som sivilisasjon er vegen ennå lang for dere. Det vil dog bli oppnådd, stol på det. Erfaringa med å være i dualitet, gir dere en gyllen mulighet for å få fart på oppvåkninga. Etter hvert går alt mye lettere.

Er du i stand til bare å se det positive, kan dette året bli en fantastisk tid full av spenning. Svar på alle dine utfordringer venter kun på å bli oppdaget. Du skal få se en helt annerledes slutt på dette året, enn starten var. Det som kan karakteriseres som utfordringer, blir bare synlige i korte sekvenser.

Jorda kan riste og brumme, men vi vil ta oss av eventuelle påvirkninger på omgivelsene. Vi vil holde alt i balanse, noe vi også har gjort i lang tid og dermed har vi avverget det som kunne ha hatt katastrofale følger for Jorda.

Jeg er SaLuSa fra Sirius, og vi har det ekstra travelt med å holde tritt med det som skjer på Jorda. Det er en garanti for at din framtid er trygg hos oss.

Takk SaLuSa.
Mike Quinsey.

Ingen kommentarer: