tirsdag 1. februar 2011

Sjelen snakker ...

Channeler: Meredith Murphy
Erkeengelen Michael: The Soul Speaks


Sjelen sier: Jeg er ett med deg, du er ikke alene.

Nærheten til meg er uunngåelig; den ligger i dine dypeste lengsler i livserfaringen din. Den trekker deg framover på måter du ikke forstår. Den orienterer deg ut over dine valg og kjenner bevisst til den uendelige skapelses-dansen med etterfølgende energi på planeten din. Dette er din viktige ordning som stort sett forblir ukjent til tider. Du kan stole på riktigheten her.

Å gå ut i nyhetene krever litt mot. Veien er kjent på et vis og likevel uventet på et annet. Avstander er ikke det de ser ut til å være - det som er langt unna og synes å kreve mye tid for å nå, er der du våkner neste morgen. Sakte går det opp for deg at tid og rom fungerer på måter som er annerledes enn før. Du dveler i denne erkjennelsen og nysgjerrigheten utvides.

Det nye navnet du har privat, omfatter fjerne dimensjoner og virkeligheter du aldri har sett fra det fokus du nå leser. Men du vet de er deg, og du husker og får glimt av andre liv i svært detaljerte drømmer. Du er i de drømmene, men noen ganger er det ikke klart hvordan. Har du tenkt over, du er skogen båten er laget av? Du var treet, før det som skygget den unge desperate indiske gutten som prøvde å forgifte seg selv, så fortapt? Bevisstheten din har vært mange steder ved fokusering, og noen av dem oppstår i livet helt uten en spesiell mening, bare for å minne deg på antall syn!

Kjære. Det gjenstår å se alt hva du kan foreta deg. Engen i dette livet er tent og kaller deg fram. Tre inn i gyllent lys og varme i ditt eget frodige, fruktbare Jordklode-landskap. Ta i luften og fukt den med øm takknemlighet. Vær klar over, at ditt eget indre er mikrokosmos av den store koreografien og formålet.

Alt er vel og du opplever en nyhet som trosser logikken og likevel, den fullstendige væren kribler etter å erkjenne at - virkelig, noe stort er på gang!

La det som skjer under overflaten gi deg mer fylde. Åpne og ekspandere dine energier og dermed din glede. Vekke opp igjen din indre viten om nødvendigheten av dvalen. Du er i stor grad en overvintrer som et resultat av alt det du har opplevd de siste par årene, selv om du ikke blir så trøtt, selv om du blir stadig mer begeistret over å være og i live, så er det store fysiske forandringer og konstruksjonen går ut på å få med det beste i det som var intensjonen.

Det nye 'vehicle' vil være klart for aksjon i mars. Etter hvert som den tida nærmer seg vil spenningen være følbar. I mellom kan du bare nyte. Gjør det du er inspirert til å gjøre. Ikke ergre deg over å ikke vite; faktisk, la det å være vis i din ikke-vishet, avvente klarhet.

Nyt at du har lokket andre fram i kjærlighet, ikke frykt, kun ved ditt nærvær.

Den perfekte stormen for å vekke de sovende er å skape. Forbli i fasthet i din nye Home-dimensjon av fred og ro. Det er din gave, eller en av dem, sikkert.

Resten utspiller seg perfekt, reire energien din i dypet. Du er dypt elsket og næret der.

Jeg er erkeengelen Michael via sjelens oversikt over skapelsen.
Les her: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: