onsdag 5. januar 2011

Pariserhjulet

A Message from Archangel Michael
http://www.carolynannoriley.com/index.htm
Channeled Through and Written by Carolyn Ann O’Riley

The Ferris Wheel

Hva vil vi få se om vi trekker sløret litt til side? Du vil bli så overrasket over det du ser, sier erkeengelen Michael. Du vil se skytsengler og åndelige vesener. Du vil få se din åndelige familie eller sjelegruppe. Du vil se stedet der den faktiske evige ånd er. Du vil se bygninger og biblioteker hvor du studerer og lærer. Du vil følge din åndelige rådgiver og finne ut hvor du er på den evolusjonære vegen. Du vil seg deg selv i din sanne essens. Du vil se fargene som representerer deg og din sjelegruppe. Du vil føle formidabel kjærlighet 'of Home' og vet uten skygge av tvil at dette er ekte. Du vil ikke stille spørsmål ved Skaperens nærvær, fordi du vet uten nølen at Skaperen er. Du vil se din ånd har fred uten strid, smerte eller frykt, bare kjærlighet. Og dette er bare snippen av sløret, mine skjønne yndige vesener.

Det er så mye mer i minnet som hurtig ville flyte tilbake i bevisstheten din. Du valgte frivillig, min kjære, å være tilslørt i selektivt hukommelsestap, slik at du kan se på stedet for første gang, om du vil. Din avtalte valgte lekse ville bli oppfattet som ny og din lengsel etter 'Home' ville ikke gripe inn i din lærdom og oppgave som ble inngått for dette livet. Uten sløret, mine kjære lysvesener, ville dere hele tiden ha lyst til å komme 'Home' når det buttet imot. Nå som sløret er tynnere, min kjære, føler du og senser informasjon som får deg til å stille spørsmål om din faktiske væren som menneske. Du vet det er mer Deg, men at du ikke har vært helt istand til å sette fingeren på hva det er som får deg til å tvile på din menneskelige essens. Du er ikke den menneskedelen du spiller, min kjære, vit det med sikkerhet i ditt hjerte.

Etter hvert som reisen fortsetter på planeten Jorda, vit at det er en høyere visjon som spiller seg perfekt ut. Til og med når det synes ikke å være noe håp igjen - forstå at det siste kortet ikke er spilt. Min kjære, selv om sløret er trukket fra, vil neste fase av utvikingen fortsatt være i flyt. Din evolusjon og all evolusjon vil alltid være i flyt, bare med en annen rollebesetning, tid og sted. Du er alltid i læring og utvikling uansett hvilken side av sløret du er på. Du vil alltid være i en sann evig form, uavhengig av hvilken inkarnasjon du velger å delta i. Din sanne evige form blir igjen når du inkarnerer - og de to Deg er fortsatt forbundet. Den inkarnerte essensen er bare en liten spesifikasjon av den energi-essensen som du i virkeligheten er, min kjære. Den sanne evige formen er balansert i den evige energi-essensen. Sann evig form er ditt høyere selv, min kjære. Hjelper dette deg til å få brikkene på plass hva angår begrepet - 'høyere selv'?

Her finner du også en meditasjon: http://www.carolynannoriley.com

Ingen kommentarer: