søndag 30. januar 2011

Fasaden faller fort ...

"A GRAND UNRAVELING"
Kanalisert av Daniel Jacob


Nå blir det en tid med energetiske avsløringer på planeten. Det er ikke lenger snakk om fortynning av veven, men snart rives mye av personligheten bort og det som en gang eksisterte, strykes ut. Om det ikke skjer for alle i første omgang, så skjer det når tida er der.

Fasaden som har eksistert, ble påsatt for å oppfylle sjelekontrakter og spesielle oppgaver du valgte å utføre lenge før du entret formens verden. Om du leser denne meldingen, er det nok sannsynlig at tida for å avslutte det pågående spillet nærmer seg - og et nytt spill er på 'føttene'.

Vær klar. Vær villig til å hoppe ombord når toget kommer. Om det betyr å sette ned farten litt for en annen 3d kontekst, eller å øke tempoet for å komme hurtig gjennom 4d og utover, så er all timing perfekt, ingen skam, ingen tvil eller også stolthet. Fra nå ledes alt med kjærlig hånd, av Enhetens skytsengel. Tro oss, kjære Ene, du ville ikke ønske noen annen reise enn din egen! Hver reise er personlig og høyt verdsatt når den er fullt ut opplevd og forstått.

Fiskenes Tidsalder fokuserer på disiplin og sjøloppofring, og i løpet av den tida er du enten blitt "Fishers of Men", eller du er blitt fanget i et 'system' som regulerer tanke og handling. Den som fortsatt velger å leve innenfor slike rammer, gjør det. Den som velger en tidsportal og spole framover i Vannmannens Tidsalder, gjør det. I denne sammenhengen er den planetariske Vannbæreren opptatt med å få ut alt som har vært innestengt så lenge. Fangene 'settes fri'. Det er mange andre astrologiske tidsaldere hvor portalene står åpne. Det er virkelig spørsmål om valg nå.

Ingen av de nevnte preferansene er 'riktig' eller 'gal'. De er bare annerledes. Og dere som er 'Brofolket', går mellom verdener - er vitner til å 'le grand' forskjell! Faktisk, bærer dere rester av alt dypt i det individuelle og planetariske hjertet.

Se her: http://www.reconnections.net/a_grand_unraveling.htm

Ingen kommentarer: