mandag 7. november 2011

Ropet om Kjærlighet!


Planeten Jorda er den vanskeligste skolen i Universet, sier Dr. Peebles.  Årsaken til dette ligger i selve oppdraget Jordboerne har - de prøver å styre forhold utenfor seg sjøl ved å manipulere gjennom krig og grådighet - i familistrukturene ved å manipulere med skam og skyld - for på den måten å dra nytte av hverandre.  I realiteten kjemper alle for nettopp det samme, nemlig Kjærlighet.

Respekter kjærligheten i ditt hjerte.  Det er sannheten, virkeligheten og den eneste Kilden.  Kjærlighets-vibrasjonen er det vi blir bedt om å bringe til overflaten.  På den andre siden må vi ikke undertrykke alle andre følelser og fornemmelser i det indre. Det er markører vi har og trenger.  Om vi føler frykt er det ikke smart å si, at vi alltid er redd! Men det er heller ikke slik at redselen skal undertrykkes!

Lytt innover og du merker at kjærlighetens uttrykk viser seg på forskjellig vis. Kjærligheten uttrykker seg aktivt uansett hva du foretar deg.  Ved sinne kan det komme frustrasjon, roping, skriking og slåssing. Er det kjærlighet?  Motstanden og uenigheten vi møter er ofte følelsesmessige uttrykk og rop om kjærlighet!


Dr. Peebles sier:


"Well, my dear friends, how do you do this? You do it by looking into your heart and saying. 'I guess I can start here: I don't know what to do in these circumstances and therefore I will just simply do nothing. For the time being what I know is that I don't know, and that is enough.' And you realize that your life and your soul has many seasons and you cannot regulate these seasons, it is only required that you surrender to the very same, and in doing so you will experience an incredible power from within."

Se mer:  
Channeled Sessions with Dr. Peebles by Summer Bacon

"Timeless Guidance from Dr. Peebles"
Dr. Peebles through Summer Bacon

Ingen kommentarer: