mandag 14. november 2011

Livet i illusjonen!


Oppsummert:
Vi ble invitert hit - og vi har hatt en fantastisk mulighet.   Alt vi trenger å gjøre for å våkne, er egentlig bare å akseptere denne invitasjonen!  Det er så enkelt!  Likevel, det er mange som har problemer med å akseptere det fordi de sitter fast i sinne og ergrelse over de som har 'såret' dem.  De kan ikke dele himmelen med dem - de ses på som uverdige å være ved siden av! 

Men:  Alle som har hatt et menneskeliv en gang, har skadet og mishandlet andre. Vi våkner til 'syndere' på alle kanter!  Illusjonen gir oss et mangfold av muligheter med leksjonene:  Aksept - Tilgivelse og Kjærlighet.   

Men glem ikke at alt dette i virkeligheten ikke skjer! Det er og blir illusjon!  Vi bare sover og drømmer om alle de forferdelige opplevelsene og menneskene vi møter - de som påfører oss så mye smerte og angst.

Å tilgi er viktig for å slippe illusjonen.  Det er bare i illusjonen det er mulig å hate, mislike, dømme og fordømme, da dette er uvirkelige mentale begreper som ikke eksisterer.  Dette er helt uforenlig med ekte kjærlighet - den naturlige tilstanden.  

Fordypning i dette emnet, viser at det ikke er noe å tilgi. Vår kjærlighet har vært begravet under fjell av illusorisk smerte og lidelse. 

Nå er det snart tid for at illusjonen går i oppløsning.  Når vi innrømmer at vi er lysvesener skapt for evig lykke, rakner illusjonen.  Oppvåkningen nærmer seg raskt - ingen vil bli skuffet for dét er umulig i den ekte virkeligheten.

"Guidance from an elder brother"
"You are all perfect, divine beings who are asleep"
November 13, 2011 by John Smallman

Ingen kommentarer: