mandag 7. november 2011

Noe nytt kommer inn - noe gammelt går ut ... !

Nå skjer det oppklaringer i det som lenge har vært usikkert.  Illuminati er på retrett, og det skjer daglige avsløringer, samt at 11. 11. 11. byr på sprudlende nye energier som løfter den villige til nye bevissthets-nivåer (personlig har jeg opplevd et enormt stort gjennombrudd i dag!)                                               

Effekten av alt det nye, vil for planetens kollektive energi bety en banebrytende bølge av ubetinget kjærlighet.  Lurt er det derfor å finne et sted hvor du virkelig kan synke inn i ditt indre - åpne opp og ta inn energien som venter.  Dette er skaper-energi som etablerer seg i ro og fred - om du legger til rette for det.

Denne måneden åpner så opp for en lengre periode med aktivitet, som strekker seg videre utover det neste året.  Aktiviteten ligger på bevissthets-nivået og vi kan bare nyte forvandlings-prosessene som foregår rundt oss  på grunn av all innsikten som manifesteres etter hvert.  

Vår livsstil endrer seg relativt dramatisk, fordi vi nå står overfor et nivåskifte av dimensjoner.  Vi har en viss innsikt i hva vi kan forvente oss, men følelsen i hjertet og den gleden og lykken som følger med - må oppleves!  Det praktiske som skal skje på det fysiske nivået, administreres suverent av våre høyere frekvenser.

Les dagens melding fra Mike Quinsey og SaLuSa.

Her:   Channelings | Lightworkers.org
  

Ingen kommentarer: