onsdag 16. november 2011

Er du en fontene av Ungdom og Udødelighet?


Hva sier du til det?  Adama sier at det skapes av våre tanker og intensjoner.  Vil du oppnå den perfekte tilstand av ung og udødelig bevissthet, må du ha til hensikt at slik vil du ha det.  Se det for deg i hjerte, sinn og sjel, sier han.

Du må være utholdende, for som du vet trenger materien litt tid på å områ seg. Du må minne kroppen på dette hver dag, engasjere hele systemet.  Ungdomskilden ligger i kroppen, men den må få daglige påminninger.

Det er ikke akkurat ungdomskilden og udødeligheten som signaliseres i samfunnet, ser vi på hvilke bygg som reises og omtales.  Det er snakk om 'eldrebølge' og sykehus og klinikker av alle salg til å huse menneskene når de er lagt i ruin.

DNA er noe du må være oppmerksom på, sier Adama.  DNA er nøkkelen til ungdom og uendelig vitalitet. Det utvikler seg i den hastigheten som du utvikler bevisstheten. Etter hvert vil kroppen speile den nye bevisstheten du oppnår.

Det er bevisstheten som er hovedaktøren i dette arbeidet.  Sett bevisstheten fri, og følg med kvaliteten på den indre dialogen din! Reflekterer den det du vil oppnå? Eller faller den tilbake til de vanlige hverdagslige, tankene og bekymringene? 

"The Fountain of evig ungdom og udødelighet"
Publisert på lørdag, 16 juli 2011Ingen kommentarer: