mandag 14. november 2011

Det handler om Ansvar - ikke Frykt!

En bølge av Kjærlighet har nådd toppen og løfter vibrasjonene på Jorda - nå vil bevisstheten stige merkbart.  Vi skal sørge for at harmonien og balansen blir på planeten - da avtar behovet for de katastrofale utslagene vi har hatt. Behovet for forandring er presserende for Jorda.

De som bor i farlige områder, er der av kontraktsmessige årsaker.  Katastrofene fungerer som 'avsluttere' på deres kontraktsforhold på Jorda.  Å forlate Jorda under slike vilkår, er litt mer enn å falle i søvn. Personen er øyeblikkelig ute av kroppen og følelsesmessige reaksjoner fort overstått.  

Vi er nå godt informert om det som venter, slik at vi kan håndtere perioden med kaos som er inne. Det er nødvendig og uunngåelig.  Det største aberet i denne sammenheng er frykten, og her har de som er våknet et stort ansvar.  Riktig ord i riktig øyeblikk kan gjøre underverker.

SaLuSa ber verden støtte Obama.  Han er stadig utsatt for et negativt trykk fordi han er et stort Lysvesen som må spille en spesiell rolle akkurat nå.  Han har oppnådd en grad av suksess, men trenger fortsatt vår kjærlighet.

Se mer:  Channelings | Lightworkers.org
SaLuSa og Mike Quinsey

Ingen kommentarer: