fredag 14. oktober 2011

Vi nærmer oss det fantastiske ... !


SaLuSa 14-October-2011 14 October 2011 
Channeler:
Mike Quinsey


Det er alltid bra for det daglige velværet å lese det SaLuSa skriver.  SaLuSa sender samtidig, som mange andre også gjør, en meget god og healende energi. Si ikke nei takk til den, og heller ikke til den innsikten du får med på kjøpet. Jeg anbefaler alle å se for seg det mest positive bildet på det som skal bli, både av avsløring, oppvåkning, nytt landskap og nye følelser og optimisme.

SaLuSa forklarer også deres bruk / ikke bruk av datoer, men ender opp med at vi har en intuisjon som forteller oss det vi trenger å vite.  Det er sant, men den må lyttes til ellers blir det 'døve' ører - og det er ingen tjent med. For den som har lyst på et nytt 'skrog', finnes det også muligheter - se for deg den du vil være og stol på at det blir slik. Tvilen hører ikke heime i den nye dimensjonen, så den lar du ligge igjen på den gamle Jorda. 

Vi forbereder oss på kvantespranget som snart blir tatt, det er bare uker til heller enn måneder, mener SaLuSa.  Vi stoler på det.  Vi får også høre at ord ikke strekker til, når de skal formidle hva framtida bringer oss.  Så storslått er det.  Dermed er det klart at fantasiene om det som møter oss - aldri kan bli for fantasifulle!  Stå på og vel møtt!


Ingen kommentarer: