fredag 28. oktober 2011

Den store Dagen er her!Idag er det den 28. 10. 2011 - dagen over alle dager!   Men den virker ganske alminnelig ved første øyekast - framstår kanskje litt gladere når jeg betrakter den inngående - det er et annet lys som trenger igjennom skyer og tåkedotter!

Min kjære SaLuSa sier det nå 'tilspisser' det seg, og fører oss sporenstreks til 11. 11. 11 som neste forventningsfulle målskive.  Og vi dilter etter.  SaLuSa sier også at folkets kraft vokser seg stadig sterkere dag for dag, og det er en kraft som er kommet for å ekspandere.  Et sterkt lys tiltrekkes Jorda. Tida vi venter på er allerede manifestert 'der oppe', det gjenstår bare for lysnivået å stige litt til så den nye tida blir værende hos oss.  Vi setter all vår lit til 11. 11. 11.

Mange lysbærere holder Jorda's balanse i orden, og andre healer der det trengs (mens vi som gjør dette kanskje ligger i vår jordiske seng og sover!)  Det er et underlig liv vi er kommet inn i - før var alt så strukturert og greit!


De neste to månedene forespeiles å bli noe ekstraordinære - vi merker det ikke enda på grunn av en viss motstand fra gamle energier.  Men så begynner tankegangen vår å raske på, da cellene nå er oppgradert med atskillig høyere bevissthet enn tidligere. Og vi vil ofte bli slått av hvor rått vi har levd på den gamle Jorda.  Vår nye balansekunst, lært i dualitet og følelsesmessig berg og dalbane, vil gjøre oss til gode lærere for andre sjeler som fortsatt er på det vitebegjærlige nivået.

Les SaLuSa og Mike sin kanalisering her:

Ingen kommentarer: