mandag 10. oktober 2011

Kravet om Rettferdighet gjaller over verden!


Matthews' Message -- October 10, 2011
10 October 2011 
Channeler: 
Suzanne Ward


Den "Arabiske våren" er av noen nasjoner forstått som en egoistisk kontroll over oljereserver og utvidelse av militære og multinasjonale bedrifters interesser.  Dette er misforstått, sier Matthew, det er tanken til de maktsyke og grådige sinn.  Støtten ble gitt dem som kjempet mot undertrykking, og det har gitt positive vibrasjoner.

Kravet om rettferdighet på alle nivåer stiger og manifesterer seg over alt - sist på Wall Street, hvor folkemengden stadig  vokser.   Energien som skapes av alle reform-aktivitetene, samt fra alle som i hjerte og sinn støtter innsatsen, gir et lys som skinner stort og strålende.  Å protestere med sinne og frustrasjon i tankene er negativt, det forlenger hele prosessen.

For mellom 70 og 80 år siden skjedde en enorm tilførsel av lys fra fjerne sivilisasjoner, lyset inspirerte til nye tanker og følelser i den kollektive bevisstheten. Dette har siden blitt til en sterk og drivende vilje for Ascension, men de store massene har enda ikke oppnådd tilstrekkelig åndelig klarhet.  De kan ikke manifestere det de ønsker, så lenge de kun er opptatt av det de ikke ønsker.  

Forstå at det dreier seg om symbol-tenkning.  Se for deg flotte bilder av ønskede tilstander - og hold på slike bilder.  Ikke se krigsbilder på netthinna, fordi om krigen raser, se fredsbildene - de idylliske. Utvid dette prinsippet til å gjelde alle områder. Slik skaper vi.  For å bevare miljø og ødelagte landområder - se for deg krystallklart vann, frodige landområder og blomstrende skoger.  Utvid dette til å gjelde over alt, hold konsentrasjonen, og ikke glem dyra.

Les forøvrig;  "[The message dated December 31, 2007, “Essay on 2012,” on Matthew’s Messages page on www.matthewbooks.com has details of life in Earth’s Golden Age.]"  Du kan også lese mer om dyr på denne siden.    

De som følger planeten på denne reisen kalt Ascension, gjør det i dagens kropper. Eldre kropper fornyes og forynges gradvis. Kropper som er plaget med en eller annen sykdom, helbredes.  Alle kropper berøres av det som skjer, men i ulik grad alt etter bevissthet og forståelse og reaksjoner på turbulensen i verden.  Det er ikke gamle reaksjonsmønstre som gjelder nå.

Alt mørke vil være borte fra Jorda ved utgangen av 2012, sier Matthew, men mye er i endring allerede.  Det fokuserer vi på og skaper dermed en energi som gjør livet lyst fram til da.  Vi avdekker nye mirakler hver dag!Ingen kommentarer: