lørdag 1. oktober 2011

Loku eller Lokukatapakadikong!Getting to Know the Extraterrestrials at Kaokala (Thailand)
30 September 2011 anneann's blog | Lightworkers.org
UFOKAOKALA | Facebook


Her er en blogg som informerer om  Kaokala - et sted der 'ute' i et annet solsystem, som har sendt noen av sine representanter til planeten Jorda og Thailand.  De har vært her i tre generasjoner, dvs. nærmere hundre år!  

Det er interessant å lese om skikkene på deres planet, det er så langt fra hvordan vi lever her og fungerer i hverdagen.  Ikke bare blir vi kjent med andre vesener fra andre 'luftlag', men vi får et mer variert og utvidet syn på vår egen planet også.  

Og snakk om at alt er snudd på hodet.  Alltid har vel den ytre verden fortonet seg enorm og uoverkommelig for det bitte lille mennesket som skuet utover, men når vi skuer innover - da blir perspektivene enorme da!

De som kontakter oss er stort sett fra to planeter Lokukatapakadikong (Loku) og Pluto, får vi vite.  Loku er tre ganger større enn Jorda, og har en rotasjonsperiode på 60 timer!   

Planeten ligger langt fra sola og er derfor ganske kald.  De går med thermoregulerende drakter som passer på kroppstemperaturen.  Det er et landskap likt vårt, men de trenger ikke båter - skipene sklir bortover vannet!  Ingen biler, ingen tog.  Ingen veger.  

Og de har 'Jumping Spots' fordi tyngdekraften ikke tillater dem å gå - de må hoppe. Naturkatastrofene fører ikke til noen skader på denne planeten, de har boliger på plattformer over bakken.  Det er noen harde bud og restriksjoner inne familiestrukturen som dere får se.   

Les om de spennende vesenene fra Loku.  Pluto har vel sin historie, som kommer på et annet tidspunkt.   

Les mer:   
Channelings | Lightworkers.orghttp://ufothailandet.blogspot.com/2011/09/getting-to-know-extraterrestrials-at.html


Ingen kommentarer: