tirsdag 4. oktober 2011

Pluto-boere!

Pluto-boerne kan leve i mer enn ti tusen år i slengen!  Ja, det får vi vite i denne meldingen.  Pluto er en planet i vårt solsystem med en ekstremt lav overflate-teperatur. Og hva bruker de tida til?   Meditasjon!   De er blitt eksperter på det området.   De lever i en energiform (som astrallegeme), og mediterer seg bort fra frysepunktet.  De har også syntetiske kropper for å utføre det de har av oppgaver. Her på Jorda bruker de sine syntetiske kropper for å redde folk i store katastrofer.

"Chieftain of Pluto" er lederen for utviklingen av menneskelig sinn og trener Kao Kala gruppa til å samarbeide med utenomjordiske og bruke deres utstyr til å hjelpe mennesker i nær framtid.   Det viktigste de har å gjøre, er å utvikle våre sinn.   Lære oss å gi slipp på opphopninger, for å forstå naturlovene, lidelsene og hvordan å avslutte lidelsene - som følger nøyaktig samme metode som buddhistiske læresetninger.

Det er to måter å dra fra Pluto til Jorda.  Dra med romskip gjennom dimensjonene, og bruke den syntetiske kroppen til å utføre oppdrag sammen med de utenomjordiske fra andre planeter.  Deres syntetiske kropper kan ses med det blotte øye.

Den andre måten er å reise i form av energi, først som en massiv lyskule som deretter går over i en form for energi.  De er ikke synlige i denne formen, heller ikke på nært hold.   Her kan du se bilder:    กลุ่มประสานงานเพื่อการเตือนภัย(เขากะลา) - Index


Ingen kommentarer: