mandag 31. oktober 2011

Kjærlighetsfrekvensen!"Communicating via the Love Frequency"

This is a series of channelings given (Lisa Gawlas) by my spiritual teacher in 2001 from the Pleiades, Franklyn: 

"Patterns of the Love Frequency"

Kort gjenfortalt fra en av Franklyn's kanaliseringer med Lisa:

Kjærlighetsfrekvensen er sterkt misforstått, sier Franklyn. Mennesker tenker på den som kjærligheten mellom kvinne og mann. Men kjærligheten er nøytral og ikke-kjønnsrelatert.  Kjærligheten er uten grenser.  Kjærligheten er en kraftig følelse som kan bli fullstendig misforstått i første omgang.  Dette handler ikke om romantisk kjærlighet, men om en ubetinget kjærlighet - kjærligheten til "Enhets-Kilden" i ditt kjærlige indre.

Mange deler den spenningen og gleden som kan oppstå ved nye vennskap.  Vennskap som synes å gå dypere inn i hjertet enn vanlig, mens andre kan oppleve det som ubehagelig.  Men heller ...  La kjærligheten strømme fra hjertet, ut til universet og inn i andre hjerter. Mens du gjør dette vil du ha mer "knowings" enn du hadde før du startet, og la det nye forholdet bruke denne frekvensen. Båndene i slike relasjoner vil bli så sterke, men ikke la det skremme eller forvirre deg, bare vær i det og vokse med det.  Del alt som deles kan i ditt hjerte.

En ny verden er på vei, og denne kommunikasjons-frekvensen er viktig for deg i din vekst og forståelse. Franklyn avslutter med ... kjærligheten i det universelle lyset som omgir deg og nøkkelen til å åpne denne kjærlighetsfrekvensen.

Det er vel verdt å gå inn her og les mer fra både Franklyn og Lisa:  
Channelings | Lightworkers.org


Ingen kommentarer: