torsdag 27. oktober 2011

Forbered deg på å nyte, sier Saul!Skaperens guddommelige plan ruller jevnt og sikkert framover, da det er intensjonen - og den blir alltid perfekt innfridd.  Det er et par løse tråder igjen før ferdigstilling av det nåværende prosjektet, før de mest fantastiske endringene skjer for Menneskeheten.  Dette betyr ikke bare de fysiske aspektene som de fleste stort sett er klar over, men også de åndelige, psykiske, følelsesmessige, psykologiske og filosofiske - absolutt alle sider.  


Plutselig, i løpet av sekunder vil alt være endret.  Folk stusser, gnir øynene i vantro når de våkner til det nye som omgir dem, men forstår umiddelbart med enorm glede at de er HOME.  Gleden brer seg.  Frykt, smerte, bekymring, angst og andre varianter av mangel, utilstrekkelighet eller misnøye forsvinner kjapt -  det vil føles som om det aldri har eksistert og ingen ubehagelige minner trenger seg på.  

Alt fra dette øyeblikket og framover vil være vidunderlig.  Du husker og identifiserer deg med den åndelige verden siden det er der du er skapt og du alltid har eksistert, hvor du vil fortsette å være i evig glede.  Forbered deg på å nyte, sier Saul.


Ingen kommentarer: