onsdag 7. desember 2011

Slik leser jeg Sheldan Nidle denne gangen!


Alt vi skal gi slipp på nå, er minnene etter treningen sjelen har holdt på med i tretten tusen år!   Vi kan ikke gå fortere fram i dette oppvåknings-eventyret enn de 'laveste' frekvensene greier å følge.  Dette er bare de siste eksamensdager før alt er i boks.   Deretter blir det å sette kunnskapene ut i livet.  Og så blir det videre avansement, men det er 'lenge' til.  

Nå er det om å gjøre å komme seg ut av en 13 000 års mareritt-aktig drømmetilstand, og inn i full bevissthet.  På slutten av en slik bolk blir det alltid noe klabb og babb når de drømmende lager en mølje og protesterer etter gammelt skjema.  Det er dog bare krusninger og små krampetrekninger.   

Vi er fullt kompetente til å delta i den magiske 5d-verden og bør ikke tulle mer med forviklinger av gammel dato.  Oppvåkningen er fullt ut avhengig av vår egen evne til å forstå.  Ikke noe annet!   Det er ikke mangel på undervisning.  Det er ikke 'hjelpernes' omgang med datoer.  Det er vi som trenerer fordi vi ikke forstår! 

De 'mørke' er våre mindre opplyste deler i vår egen bevissthet.  Ikke nekt bevisstheten din, tilgang til sin egen evne lenger!   Åpne opp og la sinnet være åpent. Ikke spill det defensive spillet med forsvar etter gammelt skjema.  

Den hele og fulle bevisstheten kommer med full styrke - uansett!Sheldan Nidle  -  06. 12. 2011 eller 11 Ahau, 13 Yaxk'in, 8 Manik
Les Sheldan her:   Channelings | Lightworkers.orgIngen kommentarer: