onsdag 14. desember 2011

Mike og SaLuSa 14. 12. 2011Neste år kan vi vente oss endringer som ved trylleslag! Dette sier Mike og SaLuSa, og snakker om planen som skal frigjøre menneskene fra det gamle paradigmet. Nå skjer det virkelig!  Slipper vi fri fra den gamle kloa som har holdt oss så lenge, ja da er det grunn til å ha forventninger om nye tider.  Da skal det heller ikke ta så lang tid før vi møter dette nye - det som vil frigjøre enormt mye energi.  Om vi møter noe lav energi før eller siden, så bare la det passere.


De av dere som føler at dere mangler motivasjon for å komme videre, finner både muligheter og svar ganske snart. Forbered deg på å dele denne kunnskapen.  Føderasjonen har tro på 'grasrotnivået' på Jorda, og ber alle informere om endringene som kommer. Men vær forsiktig med de eldre!  De kommer fra et helt annet tankesett, og trenger din hjelp. Gi bare så mye informasjon du føler de kan forstå, og overbevise dem om at alt vil bli bra.  Vi understreker at alt går etter planen.


Dødsfall på grunn av underernæring kan nå rekordhøyder snart, om vi ikke griper inn. Det er et sterkt ønske fra de 'mørke' at befolkningen på Jorda reduseres, men vi har mulighetene som raskt vil stoppe dette.  Vi vil at dere skal se hva som kan gjøres med naturressursene, det er tilstrekkelig til å fø hele befolkningen hvis det håndteres på riktige måten.  Nye teknologier vil komme og nye konsepter for matproduksjon. Det eksisterer allerede ombord på våre skip - moderskipene er sjølforsynte 'gårder'.  

 

Les mer:  Channelings | Lightworkers.org


Ingen kommentarer: