fredag 30. desember 2011

En ny komposisjon stiger fram

Det blir avdekket stadig klarere, at jordboeren har våknet og oppfattet poenget med samlet styrke og enighet. På samme måten stiger frykten på den andre siden for denne styrken som de også vet er en vrien nøtt å komme rundt. Frykten holder dermed på å skifte side, og der frykten holder seg der er også svakheten.  Det er bare nederlagets erkjennelse nå, som gjenstår - så kan fanene heises og hurra-ropene gjalle over Jorda.
  
Vi har sett miniutgaver av situasjoner med fallende herrer på pidestaller utover i 2011.  Slike situasjons-skisser inneholder alltid brunbarkete gamle menn med mørk sveis og falkeblikk, halvt liggende på en båre eller slept rundt på annet vis.  Et ynkelig syn.

2011 har vist en ryggrad av dimensjoner og et mot det er vanskelig å sette ord på.  Når dette linkes til glad villskap og en lystig inspirasjon som flyter i årene og roper på aksjon, ja da bevrer gamlemor i sammenføyningene så både ildsprut og røyk viser at noe står på.   

2012 er også dimensjonert med både ryggrad og mot, men vi vil se en helt annen oppvisning av hvordan slike mektige egenskaper  kan anvendes.  Det er et samspill Jorda over og det komponeres i alle hjørner og på alle språk, og tonene sammenføyes  etter himmelretningenes vilje og særpreg.  Fredens konsert vil høres og gir gjenklang i alle celler. Den nye verden stiger fram.

SaLuSa og Mike finner du her:  Channelings | Lightworkers.org


Ingen kommentarer: