mandag 12. desember 2011

Kjenner du igjen noe av dette?

Det er en smertefull prosess for kroppen å gi slipp på det gamle, for så å venne seg til det Nye.   


Symptomer på dette kan være:

Smerter i kroppen, spesielt i nakke, skuldre og rygg.  Dette er resultat av intense endringer i DNA. 'Kristusfrøet' våkner opp innvendig.  Smertene vil gå over.

Du føler dyp, indre tristhet tilsynelatende uten grunn.  Du frigjør fortida (dette og andre liv) - det skaper tristheten.  Det er som å flytte fra et hus du har bodd i lenge.  Så mye du enn ønsker deg det nye huset, er det trist å kutte ut alle de gode minnene, energien og opplevelsene i det gamle huset.  Det går over det også!

Du gråter uten noen åpenbar grunn.  Har sammenheng med det foregående.  Det er både godt og sunt å la tårene strømme.  Det frigjør slagg etter den gamle energien.  Det går over!

Endringer i arbeid og karriere kan komme som lyn fra klar himmel.  Et meget vanlig tegn. Når du forandrer deg så totalt, vil også energien rundt deg gjøre det samme.  Det er ikke behov for bekymring rundt nytt arbeid eller levevei akkurat nå.  Du er i en 'overgang' til noe nytt - det kan bli flere skifter i arbeid før du finner det som passer deg perfekt.   Det går over.

Tilbaketrekking fra familieforhold.  Du er bundet til din biologiske familie gjennom gammelt karma. Når du ikke er på den karmiske syklusen lenger, frigjøres båndene i de gamle forholdene.  Det vil se ut som om du sklir bort fra familie og venner.  Det går over dette også.  Etter en periode kan du utvikle et nytt forhold til dem, hvis det har noen hensikt.  Imidlertid vil dette forholdet være basert på den nye energien uten de karmiske heftelsene.

Uvanlig søvnmønster.  Det er sannsynlig at du vil våkne mange netter mellom klokka 02:00 og 04:00.  Alt det arbeidet som skjer inne i kroppen fører ofte til oppvåkning for et 'pusterom'. Bekymre deg ikke om dette heller, det går over.  Hvis du ikke får sove igjen, så stå opp å gjør noe framfor å bli liggende i spekulasjoner.  Dette går også over.

Intense drømmer.  Det kan dreie seg om krig, kamp eller å bli jaget - skikkelige monsterdrømmer. Det er alt sammen frigjøring av gammel energi, og slike drømmer blir ofte symbolisert ved flukt eller kamp.  Det går over.  

Fysisk desorientert.  Til tider kan du føle deg uten jording.  Du vil være "spatially challenged" med følelsen av å ikke kunne sette begge beina på bakken, eller følelsen av å befinne deg mellom to verdener.  Når bevisstheten din går inn i den nye energien, så ligger kroppen din noen hakk bak. Vær mer ute i naturen for å hjelpe energien med å jorde seg.  Dette også - vil gå over.

Økt "self talk."  Du snakker ofte med deg sjøl, lange tider av gangen.  Det er kommunikasjon på et nytt nivå som skjer, og det til det maksimale.  Samtalene vil øke og blir mer flytende, mer helhetlige og mer innsiktsfulle.  Du er ikke gal, du er kun Shaumbra som går inn i den nye energien.

Du kan oppleve følelser av ensomhet, også om du er sammen med andre.  Du føler deg alene og fjernt fra andre.  Du kan få lyst til å 'flykte' fra grupper og større folkemengder.  Som Shaumbra går du en hellig og ensom sti.  Når så mye ensomhets-følelse skaper bekymring, blir det svært utfordrende å forholde seg til andre i denne tida.  Følelsen av ensomhet er også forbundet med at guidene dine har avsluttet sin assistanse.   De har vært med deg på alle dine reiser i alle dine liv. Det var på tide for dem å trekke seg tilbake, så du kan fylle rommet med din egen guddommelighet.  Dette går også over.  Tomrommet vil bli fylt med kjærlighet og energien fra din egen Kristus-bevissthet.

Tap av lidenskap.  Du kan føle deg helt ubehjelpelig, med lite eller ikke noe ønske om å gjøre noe. Det er greit, det er bare en del av prosessen. Ta deg tid til "å ikke gjøre noe."   Ikke kjemp med deg sjøl om dette, fordi dette skal også passere.  Det likner på omstart av datamaskina. Du må stenge den av for en kortere periode for å laste ned den sofistikerte, nye programvaren - eller i dette tilfellet den nye Kristusfrø-energien.

En dyp lengsel etter å dra heim, melder seg.  Dette kan være mest utfordrende av alt sammen.  Du kan oppleve et dypt og overveldende ønske om å forlate planeten for å gå heim.  Dette er ikke en "suicidal" følelse.  Den er ikke basert på sinne eller frustrasjon.  Du ønsker ikke å gjøre et stort nummer av det eller skape noe drama for noen.  Det er en hemmelig del av deg som ønsker å dra heim.  Årsaken til dette er ganske enkel, du har fullført din karmiske syklus og din kontrakt for dette livet.  Du er klar til å begynne et nytt liv mens du fortsatt er i den fysiske kroppen.  I løpet av denne overgangs-prosessen har du indre minner, eller hva det er, om å være på den andre siden.  


Er du klar til å verve deg for en ny, forpliktet tur til Jorda?  Er du klar til å ta utfordringen med å gå inn i den nye energien?  Ja så klart, du kunne gå heim akkurat nå, men du har kommet så langt at det vil være lite smart å 'gå før filmen er slutt'.  Dessuten trenger Spirit å ha deg her for å hjelpe andre med overgangen til ny energi.  De trenger en menneskelig guide, akkurat som deg - som har tatt turen fra den gamle energien over i den nye.  Stien du går akkurat nå gir deg erfaring i å bli lærer for det New Divine Human.  Uansett hvor ensom og mørk reisen fortoner seg å være enkelte ganger - husk, du er aldri alene.


Les forøvrig:  "The Transformation of Our DNA Is Leading Us to Universal Truths."

Ingen kommentarer: