lørdag 17. desember 2011

Lisa Gawlas med ny melding 17. 12. 2011

"Skiftet i Tid og Energi"

"Den eneste virkelige forandringen som er langsiktig og bindende er den forandringen som finner sted i det indre, sier Lisa Gawlas."   Hun vet nok hva hun snakker om, fordi hun følger utviklingen steg for steg - både innenfor og utenfor. Denne gangen er også kollektivet aktiv deltaker i den rivende utviklingen menneskeheten ikke har opplevd tidligere.  Vi har hatt evigheter av generalprøver, sier LG, og det er riktig - dette er endelig tidspunktet alt klaffer og vi stiger - den enkelte som kollektivet.


Det nye nå er at LG, ser vi avanserer utover i vårt nye energifelt og tilkoples noe mye større - men hun vet ikke hva.  Det er fortsatt svart, og vi skal ikke vite nå.   Det eneste som er sikkert er at det er mye, mye større enn noen endringer vi har opplevd tidligere.  


I januar vil vi møte potensialer som vil ta pusten fra oss, sier LG, og jeg grøsser - jeg har blitt fratatt pusten jevnt og trutt i over ett år allerede.  Det skyldes stort inntak av ny energi, som kroppen må bruke litt tid på å integrere.  Det går lettere etter hvert å få den på rett kjøl igjen, men hele første året var det hardt å puste seg 'opp' igjen.  LG sier det kan skje på to måter i januar også - hardt eller lett.  Forhåpentligvis har energien blitt  justert så mye i 2011, at det ikke blir dramatisk for noen.
Ingen kommentarer: