søndag 19. desember 2010

Viktig distinksjon

Mange tror at de store jordforandringer kommer til å skje i desember 2012. Dette er en sannhet med store modifikasjoner.

Endringene i energien på Jorda viser seg i 2020.

På datoen den 19. desember 2020 skifter energiene - da starter Vannmannens Tidsalder. De store ånder i kosmos - Saturn og Jupiter - er begge på 0 grader fra Vannmannen og signaliserer den sanne fødsel av Vannmannens Tidsalder.

Merk: Det er viktig å se, at det er forandring i ENERGIENE på Jorda det er snakk om - som skifter i 2020.

Men hva er det som skjer i 2012 da, kan du spørre?

Her kommer svaret;

I desember 2012 er det et skifte i BEVISSTHETEN i energien som påvirker menneskeheten. Det er avslutningen på en viktig syklus. En syklus hvor vi har holdt oss i en lav bevissthetstilstand.

I 2012 er det mulig for mange å oppnå høyere bevissthet.

Skiftet i energiene kommer imidlertid ikke før i 2020 fordi, da starter Vannmannens Tidsalder og den er det betydningsfulle bidraget som gjør at energien skifter.

Utforske astrologien litt og se hva de forskjellige tegnene står for - hvilken innvirkning de enkelte tegn har på energiene på Jorda, ut fra sine særpreg.

Astrologien gjelder ikke for enkeltindividet lenger, men for universet. Jorda har steget opp blant de andre planeten i galaksen. Nå er vi galaktiske vesener og ikke enkeltindivider slik 3d ville ha oss.

Den astrologen jeg vil anbefale er: http://www.handclow2012.com/catastrophobia.htm

1 kommentar:

ILLUMINATI TEMPLE sa...

VI inviterer dig til at blive medlem af det store illustre hus, der skal være rig, berømt og opnå dine drømme og mål i livet.Illuminati er en eliteorganisation af forretningsmyndigheder, innovatører, kunstnere og andre indflydelsesrige medlemmer af denne planet. Vores koalition forener påvirkninger fra al politisk, religiøs og geografisk baggrund for at fremme velstanden for den menneskelige art som helhed.

Ønsker du at være en stor og en berømt

Fodboldspiller, tennisspiller, basketballer, e.t.c

Kunstnere, skuespiller, borg, en producent eller en præst e.t.c

Politiker, landmand, forretningsmand / kvinde. etc.

Eller hvis du vil etablere en stor virksomhed / virksomhed, eller du vil helbrede din sygdom og bringe dine kærlighedsinteresser tilbage.

Hvis du er interesseret i noget af dette eller mere, kontakt GRAND MASTER på whatsapp +15672057060 eller illuminatiteemple@gmail.com eller klik på linket https://chat.whatsapp.com/BjeItSnGY4LHmcp6EM4sLa


TAK