lørdag 18. desember 2010

Du har ikke 'tippet over'!

Det hører mye ekstra med til denne 'oppstigningen'. Eneste trøsten i tider som dette er, at om vi føler det som om vi har 'tippet over', så er det bare symptomer på 'oppstigning' - det forklarer alt.

*Spis ofte for å kompensere for det som kan virke som angrep på blodsukkeret. Vektøkning (spesielt i mageområdet). Trang til protein. Det kreves en enorm mengde drivstoff for denne prosessen. Vektøkning som ikke lar seg løse, er en typisk opplevelse. Stol på kroppen, den vet hva den gjør. (Det virker som om kroppen trenger den ekstra tyngden for å holde den høyere vibrasjonen.)
*Emosjonelle opp- og nedturer, samt gråt. Utløp for følelser gir slipp på det innestengte.
*Synes ikke å høre heime her.
*Føler deg sprø, eller er i ferd med å utvikle en psykisk plage av noe slag. Opplever flere dimensjoner på samme tid og store åpninger.
*Angst og panikk og følelser av hysteri. Egoet mister mye av seg sjøl og er redd. Det føles som alt er slutt. Mye uforståelig skjer. Atferdsendringer.
*Depresjon. Ubalanse mellom den ytre og den indre verden.
*Levende og ville drømmer, det er frislipp av liv med lavere vibrerende energi.
*Hetetokter og 'oppvarmet' kropp.
*Planer snur på halvvegen og fører i helt andre retninger. Sjelen balanserer ut energien.
*Mange situasjoner er som det 'verste' mareritt. Gir klarhet til slutt.

Les: http://www.messagestogod.com/blog/category/2012-end-of-world/

1 kommentar:

An-Magritt sa...

Det var ikke så vanskelig å ikke kjenne seg igjen på de symptomene......har vært igjennom hele lista, botsett fra panikk og angst....da er det bare å la det komme:))

Du er så herlig flink til å finne fra til de rette artiklene. Hjertelig takk. Englene kommer til deg 28. desember. Du tar imot går jeg ut fra??