onsdag 1. desember 2010

Snart gylne tider

SaLuSa Galaktisk Føderasjon - Mike Quinsey


SaLuSa er nå svært optimistisk på våre vegne. Vi får høre at freden snart vil senke seg over planeten, og la oss samles i det inderlige ønsket, at den allerede er her. Vi kan ta den i 'bruk', for å si det sånn, ved å møte aggresjon med vennlighet og forståelse. At det er kaotiske tilstander på Jorda er ikke så rart, strukturene som har holdt alt i en viss orden faller daglig, og slikt blir det et tilsynelatende rot av. Det er fullt mulig å se orden, hvis det er dét vi ønsker. Det er smart å bruke tanken på en positiv måte i alle sammenhenger. Daglig blir vi tilført lys, mye lys, som støtter det arbeidet vi gjør.

Vi blir stadig forsikret at arbeidet går sin gang, det vil si, det går fortere enn tenkt. Dette er lysarbeid og det blir noe helt annet enn fabrikkarbeid! Vi skal sette en effektiv stopper for Illuminatis planer om verdensherredømme. Riktignok er media kontrollert enda, så mye av sannheten holdes borte fra oss. Likevel, vi vet nok til å ane det som fortsatt ligger i mørke. Personlig synes jeg denne overgangen hardner til, men vi blir gjort oppmerksom på at det er relativt kort tid igjen før det verste er over.

Skiftet viser store forandringer for andre liv i dyreverdenen også, mange bukker under. Lavere former for liv forsvinner for godt. Det vi lærte i 3d om sykdom og død, det er ikke noe vi tar med inn i høyere dimensjoner - det eksisterer ikke der. Bekreftelsen på overgangen til høyere vibrasjoner, kan vi få fra kroppen etter hvert som den forynges og helsetilstanden forbedres. I en periode kan det føles som om vi legger på oss, men det er ikke reelt - kroppen trenger bare litt tumleplass mens den områr seg. Vi er all-round beskyttet, så ha tillit, og stålsett deg til dagen da øynene åpnes til en splitter ny virkelighet. Det kan fortone seg litt uvant med det samme!

Les også siste melding av 01. 12. 2010; http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Ingen kommentarer: