onsdag 29. desember 2010

Hvem vil knuse hvem?

Har du lyst til riktig å knuge noen, ja - så er du helt i rute. Det er de bølgene med energi som skvulper inn over Jorda i denne tida, som får fram alle slike sider. Det hjelper liksom ikke hva du gjør av det du har gjort før, det er akkurat det som ikke skal la seg gjøre lenger. Det er skyggesidene våre som får vårpussen sin nå - de skal bli blanke og edle heretter. Pluto er veldig på hugget for tida, og han er ganske intens når han går inn for noe - så det er bare å maksere. Vi blir minnet om at 2010 er et universelt tre-år, og det betyr vel noe spesielt.

Sara Biermann, som jeg henviser til denne gangen, spurte sin guide i starten av året hvilken overliggende energi 2010 ville stille opp med. Svaret var; "Autensitet og Autoritet." Er det da noe rart at det blir litt bølgeskvulp på Jorda? Planeten som er fylt til randen av vesener som har gitt fra seg ansvaret og makta til noen få?

Over til tre-tallets energi igjen - den er kreativ, fantasifull, uttrykksfull og entusiastisk, sier Sara Biermann, og trenger mange uttak - ellers blir den spredt, distrahert, forvirret og deprimert. Mennesker rundt deg er like opprådd som du sjøl, så det blir en del knubbing, men det er jo det som skal til - du blir testet på nytt og på nytt. Sara Biermann vil skrive mer om fenomenet energi i 2011, så følg med for det er grunnvollen som en gang for alle skal på plass dette året.


Følg med her: http://spiritlibrary.com/sarah-biermann/cosmic-weather-report-december-2010

Ingen kommentarer: