fredag 3. desember 2010

Frykten har det travelt ...

SaLuSa er ute med en liten advarsel til jordboerne nå. Det kan være forvirrende informasjon i mediene, så folk blir oppfordret til å stole på sin egen intuisjon. Det er ikke ukjent at det sendes ut skrekkinformasjon for å holde folket i kontrollert modus. Den enkelte må være sterk i sin egen tro, sier SaLuSa, for jo nærmere vi kommer avslutningen, jo mer frykt kommer til overflaten. Den som enda er usikker med hensyn til Jorda's oppstigning og menneskenes stigende bevissthet, kan bli frustrert og få panikk. Det er det ingen grunn til, om du forstår det store skiftet slik det er.

Det finnes idag noen nettsteder som er satt til å skape forvirring, som kan virke ekte med mindre du allerede er 'våknet', for da gjennomskuer du bedraget. Noen av de mest godtroende kildene er innenfor regjeringene i verden. De har programmer med desinformasjon som er ment å holde deg forvirret og i deres grep. 'Brent barn skyr ilden', har du blitt lurt noen ganger, så vet du beskjed. Det er lurt å stille spørsmål ved alle informasjonskilder, og denne kanalen er ikke noe unntak, sier SaLuSa. Vær kresen hele tida, og stol på deg sjøl.

Den mest sannsynlige kilden til de fryktbaserte spådommer, kommer fra religiøse grupper via bibelske passasjer om endetida. Det er forskjell på den bibelske guden og - Kilden. Det gode har ingen sider som er onde. Det er et lett valg å vite hva som er hva - i denne sammenheng. Som en kjærlig sjel fordømmer du ikke andre med et annet syn, men sender ut kjærlighet og lys for å hjelpe dem som søker sannheten. Vi vil gå langt for å gjøre sannheten kjent. Det er opp til den enkelte å velge også når det gjelder våre meldinger. Det respekterer vi og forstyrrer ingen. Sannheten kommer til deg etter at du, som regel, har opplevd noen varianter av den. Alle vil en dag vite hva sannhet er.

Forts.; http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm

Ingen kommentarer: