tirsdag 28. desember 2010

Den parallelle Jorda

http://lightworkers.org/channeling/120940/parallel-earth
Kanal : James Tyberonn
Sender: Erkeengelen Metatron Lord of Light

Her kommer en liten kikk inn i framtida.


Vi hilser dere kjære Ene! Vi er Metatron Lord of Light, vi omgir hver enkelt av dere med ubetinget kjærlighet!

Vi vil nå snakke om storheten i Michael-portalen i Banff, sier erkeengelen. Forrige gang de besøkte dette magiske området var i de lineære åra, og store forandringer har skjedd siden den gang. Området spiller en enorm rolle i den planetariske nyorienteringen eller Oppvåkningen. Det blir kalt en Cosmic Trigger.

Det er mange unike og ukjente aspekter i områdene rundt Banff og Yoho National Parks i Canada. På grunn av sin plassering med hensyn til gravitasjonen og den tektoniske elektromagnetiske balansen, mineralene og breddegraden, er det et tett plasmisk felt som gir et mer klart grensesnitt til den antimateriske Jord-Tvillingen.

Det krystallklare vannet i området, de hellige innsjøene du har hørt om ved navn Lake Louise, Lake Morene, Emerald Lake og Lake O'Hara er bevisste levende entities. Men dette går langt forbi 'Spirit of Place' som forekommer i naturen. Dette vannet blander seg med silikat-partikler, krystaller og vann fra bresmelting som gir en helt unik ionisk kvalitet, noe som gjør det mulig for en antimaterisk ansamling der. Bioplasmisk liv hvor engler kan leve, eksisterer der. Dette energifeltet som gjør Banff helt unikt, er i stor grad definert av antimaterisk plasma som finnes i området - dette har økt representativt med 'Cosmic Trigger'.

Det vi snakker om kan kanskje forvirre noen av dere, men det antimateriske feltet er et grensesnitt mellom 'Engleriket' og det 'Fysiske riket', og antimateriens plasmiske sammensetning i dette feltet er det du kaller den 'Parallelle Jorda'.

Faktisk er grensesnittene mellom den eteriske kroppen og gjennom chakra-systemet, på en måte brennpunktet for partiklenes 'gasspedal' som danner åpne kjegler inn i feltet av antimaterie. Dette vil bli mer kjent for menneskene i løpet av de neste to generasjonene. Antimaterie som dere ofte kaller 'mørk' materie, er i sannhet sterkere lys med høyere frekvenser, enn fysisk materie. Bare spesielle elektromagnetiske felt er i stand til å holde antimaterisk plasma og faktisk har antimaterie varierende lag eller dimensjoner av intensitet. Deres utviklede 'MerKiVic' felt er i stand til å holde denne energien og transportere dere innenfor den.

Ingen kommentarer: