mandag 27. desember 2010

Hva skjer i 2011

http://www.spiritlite.com//messages.php


Verden har nå nådd et klimaks hva angår energi. Energien kommer som flodbølger og størst vil det være rundt 16. januar 2011, noe som vil forårsake store forandringer i menneskenes liv. Det kan bli dramatiske endringer på mange nivåer, flytting, skifte av arbeid, relasjoner eller også kan det bli større trygghet i det livet som er nå. Det vil være stor innflyt i bevisstheten - dette vil komme på ulike vis og med en fylde menneskene aldri før har opplevd. Kontakten med den høyere bevisstheten vil bli mye sterkere.

Den nye energien er slik at den både kan flytte fjell, men også gjøre de minste innvielser. Den er uten tyngdekraft og går utover all begrensning. For å kunne bruke dem må vi innse at de ikke er utenfor oss, men en del av oss. Dette er annerledes energi enn den vi er vant til. Nå er det tid for det kreative og uendelige valg - du må bare vise motet til å velge. Energien er stigende i verden og det viser bare at den er stigende på alle nivåer i samfunnet - aksjemarkedet får et løft i april og det kan føre til store endringer i verdensøkonomien. Globale valutaer vil justere sin verdi på overraskende måter og råvarer vil være i oppsving. Boligmarkedene vil stabiliseres, mens en økning vil bli synlig i august. Investeringer i mais, hvete og soya vil være lykkelige valg.

Politisk blir det også endringer og en del overraskelser. Den meksikanske narkotikakrigen vil fortsette inntil videre, men også her kommer det endringer. Som alltid, ikke noe vil være som det ser ut på overflaten. Menneskehandel vil det også være i det nye året. Kort sagt - det er krigen mot de mørke kreftene som må vinnes. Arkeologien kommer i fokus ved funn i Yucatan og Mellom-Amerika. I Peru vil det oppdages massegraver som forteller om både kulturelle og klimatiske endringer. I Mexico likedan vil det gjøres oppdagelser. Endelig vil en ny pyramide dukke opp i nord-vestlige Brasil, nær ekvator.

På det medisinske feltet vil det bli gjort ytterligere funn som angår huden. Vi vil om mulig få se kombinasjonen av plantemateriale og menneskelige celler. På flere medisinske områder er det nyvinninger i sikte. Hologrammer vil erstatte 3d teknologi etter hvert, i de neste åra. Framgang blir det også på datateknologiens område og på de fleste andre områder. Vi blir oppfordret til ikke å bli ufølsomme, men fortsatt ha alle sanser i bruk, spesielt de følelsesmessige, da det er de som åpner opp for dyp erfaring så vel som for bevissthet. Den teknologien det er snakk om er utprøvd av våre forfedre, som oppdaget at den følelsesmessige kontakten i kroppen ble svekket eller borte, med dysfunksjon som resultat. Derfor er jordboernes følelser etterspurt og bortføringer skjer av den grunn - det gjør overvåkning av artene nødvendig. Mange har tilgang til vår verden, de er her for å dyktiggjøre oss på forskjellige fagområder. Vi må dessuten sette klarere grenser for hva som skal tilflyte oss fra mediene - ikke godta alt som vi har gjort.

Mye snø, vind og ekstrem kulde i visse områder av USA og Europa. Jordskred og mye regn i Mellom-Amerika og flom på kysten av India. Det vil bli flere jordskjelv i det sørlige Stillehavet og i Sør-Amerika. Det vil også forekomme utenfor kysten av California og påvirkninger på andre steder som Oregon eller Washington. New Zealand vil oppleve et stort skjelv, men det vil ikke være så ødeleggende. Det vil overraske med jordskjelv utenfor den østlige kysten av USA i nærheten av Georgia eller Sør-Carolina i Atlanterhavet.

Orkansesongen kan starte allerede på sommeren neste år med kraftig storm utenfor kysten av Afrika. Denne stormen vil ha påvirkninger på andre steder i det østlige USA og deler av det nordlige Atlanterhav, og det vil være minst to andre liknende stormer som kommer. Det vil blåse opp igjen på september, denne gangen på vestsida av Texas og i det nordlige Mexico. Det er også muligheter for at denne stormen vil føre til store oversvømmelser i lavereliggende strøk begge steder. Det påvirker menneskene alt det som skjer med kloden, både det positive og det negative. Det som kreves er å omfavne alt det som skjer i land langt borte, med stor medfølelse og å vite at det alltid er perioder med endringer av smerte, ødeleggelse og fornying, etablering og ekspansjon. Når slike endringer skjer merkes det i den kollektive psyken. Endringer som skjer over hele verden, påvirker helheten. Medfølelse må først oppleves i og av selvet og føres så videre ut og deles globalt og universelt. Det vi ønsker i dette nå og alltid, dreier seg ikke bare om fred på Jorda, men som et resultat - universell fred.

Blessings, Grace and Peace to each of you in this now and infinitely.

Ingen kommentarer: