onsdag 22. desember 2010

Hilsen fra Alpha Space Ship!

Kommandør Sohin
Kanal: Kris Won
http://www.galacticchannelings.com/english/index.html


Her kommer det en hilsen fra Alpha Space Ship!

Fra de dypeste og mest skjulte hjørner av rommet kommer det velsignelser fra strålende vesener som fyller hvert eneste hjerte på planeten med kjærlighet og brorskap. Deres velsignelser, deres gode ønsker og bønner er med den hensikt å hjelpe Jorda og hennes beboere å oppnå suksess med oppvåkningen til nytt perspektiv. Det er så mange både inkarnerte og ikke-inkarnerte som tilbyr hjelp i slike store øyeblikk! Hvis du kunne se dem slik vi gjør (de er reisende fra fjerne steder av Galaksen og utover - sjeler som bebor planetens indre.)

Vi på Spaceship Alpha, er bare en forsvinnende liten del av den enorme horden av lysvesener som kommer til ditt tredimensjonale plan denne tida. De kommer (slik vi kommer) for å kunne tilby hjelp så du vokser åndelig fordi det er den indre veksten som gjør det mulig for deg å ta spranget til Gaias neste syklus, en syklus som er reservert for deg med stor glede fra vår side. Hvis du bare kunne delt det fantastiske synet av hundrevis, tusenvis av sjeler som er våkne for dette og som vil frigjøre seg fra det undertrykkende åket fra de som representerer de mørke!

Si til deg selv med overbevisning, at du ikke vil fortsette å være en del av den store løgnen du var ledet til å tro på, at dere ikke er 'syndere', men guddommelige vesen. Alt dette er fantasifostre fra den tredimensjonale tilstanden. Vi ønsker deg velkommen som nytt medlem av den Galaktiske Føderasjonen, medlem med alle rettigheter. Til dem som fortsatt insisterer på å kontroller dere: Nytteløst tiltak - oppvåkningen er programmert.

Til dere som ikke lenger vil bo i en verden dominert av destruktive krefter, vær tålmodig, dagen alle har lengtet etter, er ikke langt unna. Med dette forlater vi deg, og stoler på at du føler deg mer forventningsfull til vi igjen treffer hverandre via datamaskinene. Snart er det etablert brorskap, fred og harmoni mellom alle mennesker på Jorda.

Fred og Kjærlighet

Ingen kommentarer: