onsdag 8. desember 2010

Vedlikehold

Få fart i energien og avverge energi-blokkeringer i kroppen. Vedlikehold denne gangen er tilegnet alt som kan vedlikeholdes, fra en knapp som er falt ut til reparasjon av det helt store slaget. Er det noe i deg i huset ditt eller noe annet du eier som trenger vedlikehold, så gi det vedlikehold. Litt hver dag gjør en stor forskjell. Det du ikke vil ha lenger, kan du gi bort til noen som trenger det eller er i stand til å reparere det. Så er energien igangsatt og vedlikeholdet startet. Det samme med vasking og rengjøring forøvrig, gjør det og stopp lekkasjen av energi med det samme. Men det kan også handle om andre temaer, som mer kvalitativ mat, blomster på bordet eller gi oppmerksomhet til helsen din på annet vis - som ny maling på en vegg eller kjøp av et nytt møbel. All bevegelse i energien er av det gode. Belønningen kommer.

Men du må ikke forglemme relasjoner, personlig vekst og åndelighet - dette er også områder som trenger vedlikehold. Vær ærlig overfor deg sjøl og andre om hvor ansvaret ligger og hvor det ikke ligger. Det kan også være noe du har satt på vent som du har tenkt å gjøre eller noen halvferdige tanker som svever rundt - fullfør det halvferdige og det halvtenkte. Samle trådene og lag et skikkelig fundament som bærer. Merk - du kan aldri sette mål og intensjoner for noen andre - kun for deg sjøl. Klaging og depresjon er energi-lekkasje, så det er det best å ligge unna.

En annen utfordring denne måneden kan være en tendens til å føle seg flat, kjedelig, utålmodig og uten sans for det som skjer rundt deg, til tross for stor aktivitet om dagene. Er du en person som liker drama og høy aktivitet, kan du få en følelse av at hjula 'spinner'. Bare slapp av, prøv å omgruppere litt, lade opp og vedlikeholde - for så å gjenfinne balansen.

Ingen kommentarer: