fredag 25. februar 2011

Oppmuntring fra SaLuSa

SaLuSa 25-February-2011
Channeler: Mike Quinsey


SaLuSa snakker om uroen i Midt-Østen og ser potensialet til spredning over hele verden. Han ber myndighetene tenke seg om to ganger før de griper til mottiltak - de vet godt at det gamle er over og det nye på vei inn. De ser mørkt på å måtte legge om til ny tankegang. Snart må følgene av Oppvåkningen gjøres kjent for menneskeheten, så de forstår mer av urolighetene og roer ned. Det vil virke beroligende på hele verden. Dette vil kombineres med kunnskapen om at livet er uendelig, så menneskene blir klar over sin udødelighet.

Det faktum at ingen Overkraft finnes som sitter klar til å dømme noen, skal gjøres kjent for alle. Vi har hatt fri vilje og har brukt den ganske fritt, men nå skal vi rydde opp etter oss. Nå skal vi forstå at vi er eiere av enorm styrke og kraft, og neste prosjekt er å manifestere New Age. Når det ser som mørkest ut, får vi se utbrudd av glede over hele planeten. Vi innfrir nå det som var meningen fra starten, men underveis var det slett ingen selvfølge. Fokuser på alt av høyere vibrasjoner, og forstå at det gir stor frihet. For hver gang du lærer noe nytt er det et steg opp i vibrasjon, det er det viktig å huske på. Det som skjer idag er at folk går igjennom renselser, det er mye misforstått tankegods som må ristes opp og luftes ut og snus og vendes.

Bak alt som skjer nå, står det vesener som sikrer at ikke noe kommer ut av kontroll. Den Galaktiske Føderasjonen er også på lista over de som kan bli utkalt til tjeneste. Ha i minne at alt har en hensikt, uansett hvordan det ser ut i nærperspektiv, så har det en høyere hensikt som ikke er så synlig. Dette er bygge-metoden, som vi en dag får full oversikt over. I mellomtida er det aller lurest å ha 'blind' tillit til dette, for det er beste måten å ta ansvar for sitt eget liv på. Det gir raskere progresjon, som igjen gir større tilfredshet.

Etter hvert som du går videre inn i forandringene kan du forvente det uventede, for plutselig kan en overraskelse sprette fram ifølge med stor glede. Det er mye hjelp tilrettelagt for menneskene og mye å se fram til i år, for ikke å snakke om neste år. Slapp av nå når du er så nære de virkelig store begivenheter. Ikke noe vil bli forsert, men forberedt grundig. Det vil bli gitt beksjed når tida er der.

SaLuSa ser ned på en verden som er i opprør, og ser samtidig Lyset som er på sterk framgang. Det er garantien for at kampen er vunnet allerede. Menneskene flyter framover på en bølge av enorm kjærlighet og velsignelse.

Takk SaLuSa
Mike Quinsey

Les det hele her:
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: