søndag 6. februar 2011

Heale de maskuline energiene først!

Kryon http://www.kryon.org.za/Miscellaneous.htm.
Channeler: David Brown
Summarised answers to questions from emails


Spørsmål: Hvordan kan jeg helbrede meg selv? Kan jeg gjøre det selv?

Kryon: Hva er healing? Først av alt; konsentrer deg om det som er den mest maskuline av de områdene som trenger healing - i hver familie er det faren som trenger det. Alltid, alltid, alltid er det den indre verden vi har med å gjøre. Å fikse livet i det ytre er nærmest umulig. Alt er først og fremst i den indre verden. Alt i deg er lys, vibrasjoner og energi. Når som helst er det mulig å arbeide med far. Finn en måte å holde deg energetisk intakt i meditasjonen eller utøvingen - se til at du alltid har nok energi i kroppen i dette arbeidet, fordi lyset og vibrasjonene i kroppen er energi. Det du ønsker å gjøre er å sende lyset inn i de mørke områdene i kroppen - og så slippe det som ikke fungerer.

Vær svært nøye med å observere deg selv og ditt liv og se hva som fungerer og hva som ikke fungerer - avhengig av hvordan livet ser ut, så trenger du så mye energi som mulig. Du kan ikke drømme større enn det er mulig, og ikke presse og ekspandere dine energier i den ytre verden. Det første steget i healing er å akseptere din situasjon, og deretter gå i deg selv, og fordi du er guddommelig er du som Gud, du er skapt i Hans bilde og han er den store skaperen og det er også du. Men der du er skadet, vil du opprette en skade også i din ytre verden. Du trenger din energi, ikke for å kjempe med den ytre verden, men dere trenger alle å ordne i den indre verden.

Så det er viktig å finne ut hvor du skaper det du ikke ønsker, og å se hvor du skader ditt liv - det du ikke vil ha i livet ditt. Hvor det er sinne og frykt og tristhet. De tre grunnleggende energiene er det som holder deg tilbake. Inne i noen av de nevnte tre energiene vil du alltid finne det indre barnet, det som vil guide deg til problemet! Og der hele familien skaper en negativ virkelighet. I det indre av hele denne familien, er du en refleksjon av solsystemet, sola er (indre Far-Sol) summen av alle fedre, Jorda er (indre Mor-Jord) summen av alle mødre - du er månen, den indre Måne-Barn. Din bror er Merkur - din søster er Venus, din onkel er Saturn og din tante er Jupiter.

Det er nødvendig at alle nevnte energier kommer i balanse, og måten å bringe dem i balanse på - er å sette lys på dem. Så du setter lys i tanter og onkler og viktigst, deres mødre og fedre. Det viktigste er egentlig din far, fordi han av hele familien i ditt indre - er naturligvis den mest maskuline, og hvis denne maskuliniteten ikke blir helbredet, da kan heller ingen av de andre i familien bli helbredet - fordi det er den maskuline energien som holder den feminine. Din far vil holde din mor i et feminint rom. Men din mor er også maskulin i forhold til barnet, så det er ingen vits i å helbrede barn eller mor først, du må helbrede det som er mest maskulint først. Det er ikke en sak av viktighet, det er et spørsmål om orden. En metafor: Ved transport av produkter til markedet, er hesten og vognen like viktig - og like ubrukelig uten den andre. De er ikke i konkurranse, de er to deler av en funksjonell helhet. Men hesten går foran kjerra! Og far må være helt foran.

Start alltid med far. Start slik: Når du går til sengs om kvelden, begynn med å sende kjærlighet til far, din genetiske far - eller send kjærlighet til den delen av dere som er din far. Du må erkjenne at den gode rene Gud som du vil skal helbrede deg selv, faktisk er en sann mal av hele familien - helbredet.

Det er hovedsakelig to deler til denne Gud, den første delen er faren og alle de mannlige attributter av familien. Den andre delen av Gud er hans partner, hans kone, Sofia-energien, som naturlig representerer den kvinnelige delen av familien. Dette er de to viktigste energiene du vil påkalle for å helbrede deg selv. Den maskuline fra fars side inne i deg, vil vise strukturen, og det feminine vil vise helbredelsen etterpå. Det starter sånn, påkalle energiene, føl energiene og føl healingen som skjer.

Healing er alltid bedre med to personer, gjennom diskusjon og gjensidig kontemplasjon. Men du kan gjøre det alene, faktisk å gjøre det alene viser noe helt spesielt: ren intensjon.

Les originalen her: KRYON - Channelling menu page
http://www.kryon.com/k_25.html

Ingen kommentarer: