søndag 6. februar 2011

Hilsen fra Arcturianerne

The Arcturian Group:
What Appears to be Rebellion is the Awakening of the Masses
6 Februar 2011
Channeler: Marilyn RaffaeleDen Arcturianske Gruppa advarer oss hva angår det som kan skje når rebell-energiene våkner til live på Jorda. Med alle de sterke energiene som nå ruller inn over oss, kan det jo komme til å gå både fort og galt. Dette er ukjente frihets-krefter for oss jordboere, og vi våkner plutselig opp en masse og finner ut at vi har vært fanget i slaveri og foret med løgner i evigheter. Ikke så rart da, at vi får uante krefter og griper til steiner som fyker som hagl på kryss og tvers. Frigjøringsbevegelser, heter det, men likner slett ikke på en søndagsskole på utflukt. Nei, det er så mye innestengt raseri som skal ut i lyset, så stemmen alene er ikke nok - fram med roperten. Ut, gjaller det over millionbyene og overdøver ethvert bønnerop.

Vi oppfordres til å være oppmerksom på falske profeter som nesten 'kommer ut av treverket', så å si. Vi overdynges av meldinger som har kun en hensikt - å spre frykt. Lysarbeidere vet at slike meldinger er blank løgn, og demper frykten med å sende lys ustoppelig. Vi vet at Moder Jord er igang med den største vårrengjøring noensinne, og om det kan skvulpe litt her og der under slike omstendigheter er ikke det minste rart. Mange får lyst til å bruke sine nyvunne evner til kanalisering, og blir oppfordret til å sjekke budbringeren nøye. Det florerer med falske profeter, ikke bare bak oss og ved siden av, men også over oss! Så vær obs, er meldingen. Vi skal ta tilbake makten og vi skal bruke den sant og ekte. Dette er et stort steg på kort sikt, men ytterst nødvendig sett i evolusjonens perspektiv.

Vi blir stadig mindre dannet både i tale og atferd, vi har fri vilje og bruker den uhemmet for en stakket stund. Det er så mye energi som skal ryddes på plass og integreres. Det skal fjernes energi-meridianer fra den gamle kroppen og så skal det åpnes nye portaler. Nye shakra skal også komme på plass, samt rensing av gamle. Heldig da, at vi ikke trenger så mye søvn som før. Den nye kroppen våkner og sovner til utider, og den spiser og arbeider til andre merkelige tidspunkter. En pause innimellom kan brukes til å stille spørsmålet - er dette virkelig sant? Mye er så nytt og uvant at det virker ikke så sant ut fra de referanserammene de fleste av oss har, og de nye tankene som triller inn som erter på ei snor - virker i alle fall ikke kjente. De fleste forskere og vitenskapsfolk holder nok pusten av fare for å forsnakke seg, gå ut av 3d sporet et øyeblikk, gi uttrykk for New Age- tanker - det er ikke bra. Til alle sammen; det er på tide å kreve ditt sanne jeg fram i lyset, ikke vær redd for å gi slipp på et frynsete trossystem som er gjennomsyret av hat og dom.

Les originalen her: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: