onsdag 16. februar 2011

Det lysner ...

Noe de fleste nok merker nå, er at dagene forsvinner nesten før vi får tatt dem i bruk Hva skyldes det? Om svaret er at energien snurrer fortere i oss enn utenfor oss, eller omvendt, spiller ingen rolle - resultatet er det samme. Kanskje mer enn noen gang, våkner vi nå med mer virketrang. Om du ikke synes du får gjort det du hadde tenkt i løpet av en dag, så ikke laste kroppen, men heller den lille smådjevelen som sitter i sinnet og agerer sjef. Denne lille dingsen av en sjef, er en liten fisker egentlig som alltid oppsøker rørt vann!

Det beste du kan gjøre er å bruke tida til å snakke med kroppen din, be den heale seg sjøl og sende ut lys til resten av verden som trenger det. Livet er ikke som en gammeldags sportsarena, hvor det gjelder å løpe fortest og stupe oftest. Se heller på livet som en sporty arena, hvor det gjelder å være så kreativ som mulig. Det kreative oppkommet, trenger du ikke å løpe opp - det kommer til deg! I mellomtida kan du sitte rolig og ta til deg skjønnheten som blir stadig mer i øynefallende. Skjønnheten bølger fram fra alle kanter, og gir et hint om hva du har i vente. Den utrettelige Moder Jord går aldri tom for kreativitet og hjelpende påfunn - hun fortjener respekt for sin utholdenhet og optimisme.

Heldigvis er vi beslått med høyere bevissthet, som inneholder både romskip og store mestere som kommer den trengende moderen og hennes rabiate barneflokk, til unnsetning. Vår høyere bevissthet rekker ut en hjelpende hånd til både store og små - jeg tenker på dyra som vi ikke levner så mye. Dyr og planter får hospitere på Jorda fra tid til annen - de skal prøve om det er mulig å tilpasse seg dette miljøet for fast etablissement etter hvert. Dette har skjedd til alle tider, også før mennesket kom til Jorda. Mennesket kom så å si til 'duk og dekket bord', og har prøvd ut det meste av det de lavere vibrasjonene greide å klekke ut. Alt det vi foretok oss og tenkte og følte underveis, la grunnlaget for værmønsteret. Derfor har vi ikke hatt den mest ryddige og pene lekeplassen, nei, den har vært nediset og gold med jevne mellomrom. Andre ganger har det vært tørt og karrig. Det måtte sterk lut til!

Sant nok, Jorda er blitt en av de vakreste planeter i Solsystemet, takket være all den gode hjelpen vår høyere bevissthet har bidratt med. Og vakrere skal det bli. I de høyere sfærer er fargene mer glødende og skjønne enn vi kan tenke oss. De er perfekte, om vi kan forestille oss det. Men ikke fortvil, vi er der snart og får se det med egne øyne. Først må vi bare gjøre rent etter oss her i langt større grad enn vi har greid hittil - det er mye som skitnes til hver dag. Hovedoppgaven for alle oss nå, er ikke å bli hektet på fryktbølgene som sendes ut - vi må møte det med lys og optimismen slik vi har lært av Moder Jord. Energier som stråler ned fra vår høyere bevissthet i denne tida, kan påvirke noen mer enn andre. Nok søvn og riktig mat er viktig.

Jeg anbefaler alle å lese hva SaLuSa fra Sirius, sier til oss idag. SaLuSa er en av mange stemmer, som trofast hjelper og støtter oss gjennom uveisomt terreng. Den Galaktiske Føderasjonen består av mange avanserte sivilisasjoner fra vår Høyere bevissthet, som deler kjærlighet og lys med oss nå når vi trenger det som aller mest. De koser seg stort over å innlemme det som har vært lavere bevissthet inn i sine høyere sfærer.


Les SaLuSa her: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: