onsdag 9. februar 2011

Hold hodet kaldt og hjertet varmt ...

Karen Bishop

Karen Bishop har sendt en liten epistel. Det er lenge mellom hver gang hun sender noen ord nå, men idag kom det. Vi gjør enorme framskritt, sier hun. Ved at vi går igjennom 11 portalen dette året, legger vi fra oss mye som ikke skal være med inn i våre nye liv og områder. Siden vi beveger oss framover og hever bevisstheten i små hopp, er vi delvis her og delvis der, noe som gjør at vi treffer på mye ukjent og får forskjellige følelsesmessige og erfaringsmessige opplevelser - ikke alle like behagelige. Det kan vi kanskje skrive under på noen hver.

Karen sier vi har oppholdt oss i fødselskanalen i de siste 5 åra! Vi er ikke forbundet til noe annet, vi er fullstendig løsnet fra det meste. Vi er alene i tunnelen, på en flåte som flyter på et hav uten vind, ingen årer, stille vann, og ikke én å se verken til venstre eller høyre. Når vi nå har beveget oss framover, til tross for situasjonen i fødselskanalen, og møter på mye ukjent og fremmed, blir vi helt utslått og får følelsen av at vi lever i minst i to forskjellige verdener samtidig.

Vi kan føle at vi snakker, men ikke i, eller fra, egen kropp, ordene kommer fra noen andre. Vi kan se i speilet og undre oss over hvem den personen er, vi har ingen idé om hvem vi er eller hvor vi er. Det er vanskelig å interagere med andre, det er som om de heller ikke er her. Vi husker ikke navn eller ord, vi husker ikke funksjonene til vanlige bruksgjenstander. Om noen tror de har fått Alzheimer's, så har de sitt på det tørre, for symptomene er svært like. Men ulikt Alzheimer's, så vil våre symptomer forsvinne så snart vi er igjennom og samlet i vårt nye rom i en høyere dimensjon.

Under en slik prosess som vi går igjennom, kan vi føle vi synker, vi kan dras ned i finansiell ruin og undre på om vi noen gang overlever. De siste 3 åra har vi vært sjølforsynt med vår egen energi, sier Karen. Det er likevel ingen grunn til å fortvile om vi 'siger' nedover, behovene våre er alltid passet på og støtte vil vi få på mirakuløst vis, når vi trenger det. Vi blir tatt godt vare på.

Karen sender sine aller kjærligste hilsener til alle.
Hun har ingen internett-side jeg kan henvise til.

Ingen kommentarer: