tirsdag 1. februar 2011

Duplikater ...

Dimensjonale Selv i Jorden
Channeler: Soluntra King
31 januar 2011

Visste du at det er vesener av alle slag, i alle dimensjoner, inne i Jorda - og vesenene det er snakk om - er deg - oss!

Slange-Selvet
Slanger og Drager var de første som kom til Jorda for evigheter siden, og fordi Jorda var omgitt av sonisk vind og var ubeboelig, gikk de inn i andre dimensjoner i Jorda. Drage-vesener ble dårlig ansett, men er bedre enn sitt rykte, skal du se.

Det lemuriske Selvet
Etter at det siste MU (Lemuria) ikke besto sitt Skifte, gikk de inn i andre dimensjoner akkurat som Avalon og Antarktis, samt utallige andre rundt om på planeten i forskjellige sykluser. De som bor i Australia, New Zealand og Stillehavet har en særlig sterk tilknytning til MU. De er tilbake her nå og innvarsler den Gylne Tidsalderen.

Deva - Elermental-Selvet
Når du først opplevde Jorda, kan det ha vært som en Elemental - som skapte hele fjell og daler, ørkener og sletter, elver og sjøer eller som Deva-gudinne / -gud av trær, spesielle skapninger, planter eller fugler.

Fe-Selvet
Feene og alvene er i en annen dimensjon i Jorda. De lærer oss om glede og kjærlighet og å være fri og udødelig.

Lys-Selvet
Mange av Lys-skipene kommer ikke fra det ytre Rommet, men fra det indre Rommet i Jorda, gjennom forskjellige portaler.

Eldre-Selvet
Det er mange vise som har opplevd sin læring på Jorda's overflate og i 3d, som nå okkuperer ulike dimensjonale verdener i Jorda.

ET-Selvet
Utenomjordiske er flerdimensjonelle og reiser, ikke bare gjennom tids-portaler og innganger gjennom Rommet, men i den indre Jorda og bebor områder der, sammen med andre vesener som har kommet fra ytre planeter og kolonisert Jorda i forskjellige sykler og dimensjoner.


Indre Jorda vesener i arbeid
Les om det som skjer i det indre, som er nødvendig for utviklinga i det ytre; 2006 - 2007 - 2009


Dette er bare en kortfattet oversikt. Det er ikke noe forsøk på oversetting av kanaliseringa per se, men den kan leses i sin helhet på denne adressen;

http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: