mandag 21. februar 2011

Besluttsomt vandrer vi videre!

SaLuSa fra Sirius
Channeler: Mike Quinsey
February-2011

Dette er det viktigste livet i nyere tid, så la ingen vippe deg av pinnen, sier SaLuSa. Det kan hende du fortsatt er i en karmisk tilstand og har mer å lære, om du ikke helt greier å fatte alt som skjer.

Endringene i verden har bare så vidt startet. De manifesterer seg først i de landene hvor undertrykkingen har vært åpenbar. Det er ingen grunn til å tro, at om du lever i et moderne samfunn, så er endringene unødvendig. Vi er suverene vesener som slett ikke har mulighet til å leve suverene liv, moderne samfunn til tross. Snart vil vi smake friheten, men det krever vårt samarbeid - hvor det ikke er noen over, eller noen under. De som tidligere har skapt skillelinjer, vil bli fjernet.

En gang dro vi ut for å oppleve dualiteten, nå drar vi tilbake med stor innsikt i hva det vil si. Det er et skikkelig røvertokt vi har vært på, som det virkelig skal merkes om vi vil løsrives fra. Det knaker i sammenføyningene når de høyere frekvensene dulter til oss, dualiteten har satt sitt bumerke som ikke er lett å fjerne.

Opplevelsen vi har hatt med å omgjøre mørke til lys har blitt fulgt nøye av den Galaktiske Føderasjonen, som også opplever det som en stor seier.

Les kanaliseringen her: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: